29 / 03 / 2024

FLO Çorum'da mağaza açtı!

FLO Çorum'da mağaza açtı!

Mağazalarına her geçen gün yenilerini ekleyen FLO, 153. mağazasını Çorum’da açtı. Gazi Caddesi üzerinde yer alan mağaza 550 metrekarelik ferah bir alanda müşterilerine hizmet verecek....



Herkese hitap eden ürünleriyle, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, mağazalarını art arda açmaya devam ediyor. 153. Mağazasını Çorum’da açan Flo, tüm Türkiye’yi Flo kalitesiyle buluşturmaya kararlı. 


İlkbahar-Yaz Modası Flo’da 

 

2013 İlkbahar/Yaz sezonunda FLO’nun erkek ayakkabı modellerinde süet, keten ve nubuklar ön planda bulunuyor. Yeni sezonda mavi kendini gösterirken bordo, lacivert, koyu yeşil; renkli ve hasır tabanlar, erkek modasını ve tarzını oluşturuyor. FLO’nun 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, çocuk olmanın ayrıcalığını rengârenk tasarımlarıyla yaşatıyor. Çocuk ayakkabı modasında şıklığı, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’nun erkek çocukları için tasarladığı marin tarzı ayakkabılar bu sene çok konuşulacak. Şehirli ve modern kadınların ayaklarını yerden kesecek tasarımlara, başta bu yılın gözdesi stilettolar olmak üzere kalite ve uygun fiyat avantajı ile Hopa-İstanbul Bazaar mağazasından ulaşabilirsiniz. 

 

Dünya Gazetesi


Geri Dön