18 / 04 / 2024

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.



Folkart biri  İzmir  şehir merkezinde diğeri ise gözde tatil ilçesi Çeşme'de olmak üzere iki projesinde anahtar teslim heyecanı yaşanıyor. Folkart'ın yoğun ilgi gören projeleri yaz mevsimi başında mülk sahiplerine teslim edilecek. 


Folkart, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme Projesi'nde yapacak. Yoğun ilgi gören projenin anahtar teslim tarihi mayıs ayı sonu olarak belirlendi. İnşaatı bitirilecek bir diğer proje ise Folkart Life Bornova olacak. 


ANAHTAR TESLİMİ HAZİRAN'DA 

Folkart'ın 2015 yılı Mayıs ayında lansmanın yaptığı Folkart Life Bornova projesinin yüzde 98.5'i duyulan güven sonucu, henüz inşaat tamamlanmadan satıldı. Folkart Life Bornova'da anahtar teslimi haziran ayı sonunda gerçekleştirilecek. Folkart Blu Çeşme Projesi'nde de çalışmalar devam ediyor. Betonarme inşaatı tamamlanan projede, dış cephe mermer kaplamaları sürerken, boya, alçı, alçıpan, seramik gibi işler tüm hızıyla sürüyor. 250 kişinin çalıştığı Folkart Blu Çeşme Projesi'nde teslim tarihi Mayıs ayı sonu olarak hedefleniyor. Folkart Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Mesut Sancak, "Değerli İzmirlilerin Fikirleri ve eleştirilerinin özgüvenimizi daha da büyüterek bizlere katkı sağlamaya devam ediyor" dedi. Sancak, bu projelerin bakış açısıyla İzmirlilerin istekleri doğrultusunda projelendirilerek, özel yaşam alanlan oluşturulduğunu söyledi. 


DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART ÇESME 

Çeşme'nin değerini İzmir ile yüceltmek istediklerini belirten Mesut Sancak, İzmir ve Çeşme'nin, Türkiye'de çok yakın geleceğin, en değerli markaları olacağını söyledi. Türkiye'nin en gözde tatil ilçelerinden biri olan Çeşme'de ise çok özel projeler hazırladıklarını anlatan Sancak, söyle devam etti: "Çeşme'de ilk teslim edeceğimiz projemiz Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çesme olacak. Folkart Blu Çesme, termal su imkanı ve konumu ile öne çıkıyor. İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul'dan Çeşme'ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Yapımı tamamlanan Osmangazi Köprüsü projenin ilk önemli adımı oldu. Öğlen yola çıktığınızda, aksam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme'de yiyeceksiniz. Çesme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek. 



Web: http://folkartcesme.com



Star


Geri Dön