28 / 03 / 2024

Folkart Incıty'de teslimler çok yakında!

Folkart Incıty'de teslimler çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2019 yılı içerisinde teslimi planlanıyor.



Folkart'ın Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde inşa ettiği iki önemli projeden biri olan Folkart Incity Projesininde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaşamın başladığı Folkart Time projesine komşu konumda bulunan 650 milyon liralık yatırım değerine sahip Folkart Incity inşaatının yüzde 60'ından fazlası tamamlandı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, projede yaklaşık 650 kişinin çalışıyor.Folkart Incity'de inşaat işlerinin önemli bir bölümünü oluşturan kaba inşaatta sona gelindi. Duvar, alçı, sıva, mekanik ve elektrik tesisat işleri gibi benzer imalatların yapımının devam ettiği Folkart Incity'de, anahtar teslimleri 2019 yılı içerisinde yapılacak. 

Folkart Incity, Sanayi Metro İstasyonu'na ve Yaşar Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi'ne ise 2 metro durağı uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca Folkart Incity,  Ankara  Asfaltı ve Çevre Yolu'na ise bir dakika mesafede bulunuyor. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, bugüne kadar İzmir'de ortalama 4 milyar liralık yatırım değerine sahip 11 projeyi ev sahiplerine teslim ettiklerine vurguladı. Sancak, "Şantiyemizde 650 kişi çalışıyor. Folkart Incity mükemmel özellikleriyle, 2019'da ev sahipleriyle buluşacak" dedi.
 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!
 

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!
 

 


Geri Dön