29 / 03 / 2024

Folkart Paşalimanı inşaatı bu ay bitiyor! 1 milyon 250 bin liraya!

Folkart Paşalimanı inşaatı bu ay bitiyor! 1 milyon 250 bin liraya!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Çeşme

İzmir’de Narlıdere, Mavişehir ve Folkart Towers gibi fark yaratan projelere imza atan Folkart Yapı’nın Folkart Paşalimanı Projesi inşaatı Haziran ayı sonunda tamamlanıyor...



Ayrıntılara gösterdiği özen ve yüksek kaliteli çözümleri ile müşterilerine dünya standartlarında yaşam alanları sunan  Folkart Yapı  şimdi Türkiye’nin yıldızı Çeşme’de, son derece prestijli  bir yaşam, tatil ve eğlence alanı oluşturmanın gururunu yaşıyor. İklime, Çeşme’nin karakteristik özelliklerine ve arazinin iki koy arasındaki konumuna uygun olarak tasarlanan Folkart Paşalimanı Evleri konfor ve güvenlik için gereken tüm nitelikleri taşıyor. Çeşme’de, mavi bayraklı Paşalimanı Büyük Liman Koyu’na nazır, 11.000 m2’lik arazi üzerine inşa ediliyor. Her biri 336 m2 kullanım alanına sahip, verandalı ve bahçeli dubleks villalar, hem iki yandan kucakladıkları denizin, hem de Paşalimanı’nın muhteşem doğasının etkisini alıyor. Haziran ayı sonunda Folkart Paşalimanı’nda hayat başlıyor.


FOLKART ÇEŞME 2016 PROJELERİ İÇİN TIKLAYINIZ!



Folkart, Paşalimanı’nda  aynı koyda 7.000 m2 turizm imarlı arsaya da sahip. Bu yıl tamamlanan villaların ardından   Folkart turistik imarlı 7.000 m2’lik arsaya ise önümüzdeki süreçte  150 odalık bir otel inşa edecek.


Alaçatı’ya Satış Ofisi

Çeşme Alaçatı’da bir satışı ofisi açan Folkart Yapı, Folkart Paşalimanı ve Folkart Towers projelerinin tanıtımını ve satışını İzmir’deki satış ofisinin yanısıra burada da gerçekleştirecek. Folkart projelerine İzmirlilerin yanısıra tatilini Çeşme’de geçiren başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’den ve yurtdışından gelen alıcıların da ilgi göstermesi bekleniyor. 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak  Çeşme ile ilgili olarak  “Bence Çeşme’de yatırım yapmayı düşünenler için tam zamanı. Çeşme ve Alaçatı  son yıllarda atağa kalktı. Gelecek yıllarda bu trend sürecek. 10 yıl sonra ise Bodrum’u geçecek ama kalitesini de koruyacak. Toplam 30 milyon dolar yatırım ile villa ve 150 odalık bir otel yapacağız . Bunu ilk adım olarak düşünün. Önümüzdeki yıllarda Çeşme için daha büyük yatırımlar planlıyoruz. Özellikle  İzmir  – İstanbul otoyolunun tamamlanmasından sonra Çeşme’yi kimse tutamayacak. Bundan sonra iki kent arasındaki uzaklığın sadece 3 saate düşmesi Çeşme açısından da çok olumlu gelişmelere neden olacak. 


İstanbullular  evlerinden kalkıp Çeşme’deki yazlıklarına  3,5 saat içinde gelecekler. Çeşme’de turizm patlaması olacak. Sadece İstanbul'un değil Bursa, Balıkesir, Çanakkale gibi birçok şehrin sayfiye yeri haline gelecek ve yatırımcılar için değeri kat kat artacak.Projelerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenleri  Alaçatı’daki ofisimize bekliyoruz. “ dedi.


Telefon: 444 22 78

Web adresi : www.folkart.com.tr


projeye sor



Geri Dön