25 / 04 / 2024

Folkart Towers'da teslimler yaklaştı!

Folkart Towers'da teslimler yaklaştı!

Folkart Yapı'nın İzmir'de yükselen iddialı projesi Folkart Towers inşaatında önemli mesafe kat edildi. İlk kulenin kaba inşaatı tamamlanırken, ikinci kule ise hızlı adımlarla yükseliyor...



Folkart Yapı'nın İzmir'de yükselen iddialı projesi Folkart Towers inşaatında önemli mesafe kat edildi. İlk kulenin kaba inşaatı tamamlanırken, ikinci kule ise hızlı adımlarla yükseliyor. 


Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı dev bir kompleks olacak. 


Konforlu ve sık merkez Folkart 1. Kulede yer alacak yeni genel merkezine taşınma hazırlıklarına başladı. Ofisin dekorasyonu ünlü tasarımcı Tanju Özelgin tarafından yapıldı. Modern bir yaklaşımla tasarlanan ofiste kurumsal kimliği yansıtacak malzemeler ve detaylar kullanılmasına özen gösterildi. Folkart Tovvers'm birinci kulesinde 29. ve 43. katlarda yer alacak ofiste sadelik ve kalite ön planda tutuldu. 29. katta satış ofisi, müşteri hizmetleri, bilgi işlem ve insan kaynaklan departmanları, 43. Katta ise yönetici ofisleri, teknik ofis ve dizayn ofis yer alacak. 


Yeni yasam alanı Folkart Yapı Yönetim Kumlu Başkam Mesut Sancak, "Folkart Tovvers'da bizim dışımızda da pek çok kummsal firmanın ofisi olacak. Bazı bankalann ve sigorta şirketlerinin genel müdürlüğü bizden hemen sonra taşınmaya başlayacaklar. Spor Merkezi, alışveriş alanlan, kafeler ve restaurantlar da Nisan ayından itibaren faaliyete geçmeye başlayacaklar. 

Burada yepyeni, capcanlı bir hayat başlayacak" diye konuştu. 


>İLK kulede yer alan ofis ve rezidanslar 2014 Şubat ayında teslim edilmeye başlanıyor. Folkart birinci kuledeki yeni genel merkezine Mart ayında taşınacak. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaaün ilk kulesi 2014 yılı Şubat aymda teslim aşamasına gelecek. Yaklaşık 10.000 kamyon hafriyat yapıldıktan sonra başlanan inşaat tamamlanana kadar yaklaşık 12.500 ton çimento, 20.500 ton demir, 130.000m3beton, 30.000m2 cam kullanılarak Ege ekonomisine de önemli bir katkı sağlayacak.


Star Ege


Geri Dön