28 / 03 / 2024

Folkart Towers'ın A kulesinin yüzde 95'i satıldı!

Folkart Towers'ın A kulesinin yüzde 95'i satıldı!

Folkart Towers'ın A Kulesinde yaşam sürerken B Kulenin teslimatı ağustos ayı sonunda gerçekleşecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak 'Folkart Towers A Kulenin şu anda %95'i satılmış durumda dedi.



İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Tovvers'ın A Kulesinde yaşam sürerken B Kulenin teslimatı ağustos ayı sonunda gerçekleşecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak 'Folkart Tovvers A Kulenin şu anda %95'i satılmış durumda. B Kulenin satışları da devam ediyor." dedi İzmir'iıı yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla yatırımcıların gözdesi haline gelen proje binlerce insanın yaşayacağı, çalışacağı ve sosyal faaliyetlerde bulunacağı bir yaşam merkezi olma yolunda. 


Folkart Tovvers giriş katında bulunan alışveriş alanı Tovvers Life'ta yer alan cafe, restaurant ve magazlar eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacaklar. A Kulede Dodici, Alsancak Unlu Mamülleri, Etçibaşı, Crete, Gooby Steak House, Dönercim, Simit Sarayı gibi restaurant ve kafeteryaların yanı sıra Migros, Kid's Park, Ufuk Eczanesi, Bayram Bal Kuaför de A Kulede hizmet vermeye başlayacak. B Kule teslim edildikten sonra Ekim ayında alışveriş alanları hizmete girdiğinde Folkart Tovvers yaklaşık 4.000 kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20.000 kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak. 


44. kattan  İzmir  manzarası Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su öğelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecekler. Folkart geçtiğimiz günlerde yeni aldığı arsada başlayacağı projenin hafriyatı sırasında inşaat sahasında kalarak kesilecek olan ağaçları, şu anda inşaatı tamamlanan Folkart Towers'ın iki kulesinin ortasındaki park alanına taşıyarak örnek bir uygulama sergilemişti. 45-50 yıllık ağaçlarla zenginleştirilmiş olan peyzaj alanının düzenlemesi çok yakında sona erecek. 


A kulenin 8 ile 17. Katları arasında rezidanslar,18. Katta Lounge ve "19 ile 43. Katlar arasında ofisler yer alıyor. Gerek rezidans, gerekse ofis katlarının yer almasına rağmen bu iki fonksiyon tamamen birbirinden ayrıştırıidıgı için ofis ve rezidans katlarının bağımsız girişleri, asansörleri ve koridor alanları mevcut. 


Kulenin en üst 3 katı tesisat katlan olarak ayrılmış. 44. Katta ise eşsiz izmir manzarasının izlenebileceği seyir terası bulunuyor. 


Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık 4.225m2'si kapalı 1.325m2'si ise açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis n basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlıyor. 


Rezidansların kiraları 2.000 TL'den başlıyor Folkart Tovvers'da yaşamın başlamasıyla satış ve kiralamalar da hız kazandı. Folkart'ın gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Forent tarafından kiralanan rezidansların kiraları 2.000 TL'den başlıyor. 2.000 TL'ye kiralanan rezidansın aidatı 385 TL. 2.350 TL ye kiralanabilecek ofisin aidatı ise 302 TL. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak 'Folkart Tovvers A Kulede yaşam başladı. B Kulenin tamamlanmasına da çok az kaldı. 


Beklenenden çok daha iyi bir proje ortaya çıktı ve şimdiden izmir'in simgesi haline geldi, izmirlilerin yanı sıra dışarıdan gelenlerin de çok ilgisini çekiyor. Özellikle körfez manzarasını görmek için ofisimize ziyarete gelenler var. Satışlarımız da çok iyi gitti. Folkart Tovvers A Kulenin şu anda %95'i satılmış durumda. B Kulenin satışları da devam ediyor.' dedi. 


Haber Ekspres 


Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


Geri Dön