29 / 03 / 2024

Folkart Towersta metrekaresi 2 bin 500 dolara!

Folkart Towersta metrekaresi 2 bin 500 dolara!

İzmir Bayraklıda yükselecek olan Folkart Towers projesi önümüzdeki Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede şu an firmanın eski müşterilerine ön satış yapılıyor. Metrekare satış fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor, ancak lansmanda 2 bin 750 dolara yükselece



Folkart Towers projesi  İzmir  Bayraklıda hayata geçirilecek. Folkart Towers, Folkart Narlıdere ve Folkart Mavişehirden Folkartın üçüncü projesi olacak.

40 katlı ikiz kule halinde hayata geçirilecek olan Folkart Towers projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 2 bin 500 dolardan başlıyor. Mayıs ayında projenin lansmana çıkmasıyla birlikte metrekare birim fiyatının 2 bin 750 dolara çıkması öngörülüyor.

Projede bulunan ofislerin metrekare satış fiyatları ise şu an 2 bin 300 dolar ile 2 bin 400 dolar arasında. Projede yaşam 2013 yılının Eylül ayında başlayacak.

200 metre yüksekliğinde tasarlanan Folkart Towers projesinde rezidanslar 5'inci ve 17'nci katlar arasında bulunacak. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer alacağı projede konutların alanları 80 ile 220 metrekare arasında farklılık gösterecek. Tüm rezidanslar balkonlu şekilde tasarlandı.

Folkart Towers'ın en üst katlarında ofis alanları yer alacak. Ofislerin büyüklüğü 60 metrekareden başlayacak, 1170 metrekareye kadar yükselecek. Kat yükseklikleri ise 3,5 metreyi bulacak.

130 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilecek olan Folkart Towers projesinde otoparkların tümü kapalı şekilde tasarlandı. Folkart Towers projesinin dizaynında ülkenin en önemli projeci ve danışmanları ile çalışılıyor. Proje alanının geçmiş dönem deprem analizlerinin yapılması için Türkiye'nin sayılı uzmanlarından danışmanlık alınıyor. Bu sayede yapının depremlere karşı reaksiyonunda statik projeler dünyanın en güvenilir yöntemleriyle gerçekleştiriliyor.

Folkart Towers'ta sosyal alanlara oldukça geniş yer ayrılacak. Projede açık ve kapalı havuzlar, fitness, sauna, tenis ve basketbol sahaları fibi alanlar bulunacak. Ayrıca 200 metre yükseklikte teras kafe ve teras restoran yer alacak.

http://www.folkartyapi.com.tr/

444 22 78


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön