24 / 04 / 2024

Forbest 13'üncü mağazasını açıyor!

Forbest 13'üncü mağazasını açıyor!

Yeni konseptiyle hizmet verecek olan mağaza bin 350 metrekare kullanım alanına sahip. mağazanın en üst katında çocuklar için oyun parkı, top havuzu ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanlar bulunuyor.




Forbest 13'üncü mağazasını açıyor. Her katta ayrı bölümleri olan mağazanın en üst katında çocuklar için oyun parkı, top havuzu ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanlar bulunuyor. 


6 katlı 3 asansörlü

Daha önce yatay olarak dizayn edilen mağazalardan farklı olarak, 6 katlı ve 3 asansörlü olacak şekilde tasarlandığını dile getiren yetkililer, aynı zamanda kasa sayısının artırıldığını ve müşteriler için rahat alışveriş yapma imkanı oluşturulduğunu dile getirdi. Forbest mağazalarının kırtasiye, hediyelik, plastik, züccaciye, hırdavat, temizlik, ev tekstili, giyim ve oyuncak alanlarında yaklaşık 40 bin çeşit ürünü müşterilerine sunduğunu söyleyen yetkililer, "2003 yılından bu yana en iyiyi en ucuza sunmayı hedefliyoruz. Gıda dışı market anlayışında Türkiye'de bir ilki başarmış olup orta ve uzun dönemde ulusal ve uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.

İlerleyen günlerde, ürün yelpazemizi daha fazla genişletip, kalitemizi daha da artırarak imkan dahilinde Alsancak, Buca, Narlıdere gibi ilçelerimizde de hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.


Yeni Asır



Geri Dön