26 / 04 / 2024

Ford Focus için büyük indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford Focus için büyük indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'de satışlarını artırmak isteyen Ford'dan dev hamle. Şirket Focus modeli önde olmak üzere bir indirim kampanyası başlattı. İşte detaylar...



Son dönemde otomobil piyasasında deyim yerindeyse yaprak kımıldamıyor. Piyasalara hakim olan durgunluk otomobil üreticilerini de tedirgin ediyor. Döviz kurundaki yükseliş, cip krizi gibi etkenlerle artan otomobil fiyatları sonrası satışların düşmesiyle birlikte Ford harekete geçerek sadece Türkiye pazarına özel bir indirim kampanyası başladı.

Türkiye satışlarının yeniden hareketlenmesini isteyen marka, başta Focus olmak üzere pek çok modelde indirime gitti.  Ford Focus her ne kadar kendi segmentinin efsane modellerinden biri olsa da son dönemde rüzgarlar ters yönde esmeye başladı. Modelin artık eskiye göre rakipleri çok daha iddialı bir konuma geldi. Yenilenen Skoda Octavia, Honda Civic, Toyota Corolla, Audi A3 gibi modeller sektörü ele geçirmeye başladı ve bu durum Ford Focus'un popülaritesini azalttı. 

Yeniden eski günlerine dönmek isteyen Ford ise Focus başta olmak üzere daha pek çok modelde indirim kampanyası başlattı. Peki ama 2022 Eylül Ford Focus güncel Türkiye fiyatı kaç TL?

 


Geri Dön