25 / 04 / 2024

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta halka açılıyor!

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta halka açılıyor!

Diyarbakır'da bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Diyarbakır 27 Mayıs 2015'te kapılarını halka açıyor.



Diyarbakır'da bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Diyarbakır 27 Mayıs 2015'te kapılarını halka açıyor. Türkiye'nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey ve Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi'nin ortaklığıyla 120 Milyon Euro'ya yapımı tamamlanan Forum Diyarbakır'da bin 500 kişiye istihdam oluşturuldu. 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta kapılarını Diyarbakır halkına açacak. 


Konu ile ilgili bir otelde düzenlenen toplantıya Multi Turkey Yönetim Kurulu üyesi Hulusi Belgü, Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahattin Altındağ , Forum Diyarbakır Genel Müdürü Kemal Ünal ve basın mensupları katddı. Multi Turkey ve Forum Diyarbakır hakkında bilgi veren Belgü, Diyarbakır'm kültürel ve sosyal gelişimine, ekonomisine katkı sağlamak üzere forumların en iyi örneklerinden birini Diyarbakır'a kazandırdıklarım söyledi.  Türkiye ekonomisinin büyüdükçe alışveriş ve perakende sektörünün de büyüdüğünü belirten Belgü, Anadolu'da alışveriş merkezlerine talebin arttığını kaydetti. Belgü, "Anadolu'daki beklenti ve ihtiyaçları yakından takip ediyoruz. Multi Turkey olarak, Anadolu'ya iyi projeler götürebilmek bölgenin kalkınmasına destek olmak istiyoruz. Forum Diyarbakır, hem kent için cazibe merkezi olacak, hem de yaratacağı ekonomik değer ve istihdamla kentin kalkınmasına destek verecek. Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam imkanı oluşturacağımız Forum Diyarbakır, aileleri ile birlikte düşündüğümüz zaman 10 bine yakın kişinin yaşamına olumlu katkı yapacak" dedi.


Anayurt 


Geri Dön