26 / 04 / 2024

Forum Kapadokya'ya AVM hizmet başarı ödülü!

Forum Kapadokya'ya AVM hizmet başarı ödülü!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı. Forum Kapadokya, Tarsu AVM ve Bilkent Center AVM hizmet başarı ödüllerini aldı...




AYD Konferansında, AVM Hizmet Başarı Ödülleri Benchmark Projesinde 2013 yılında en yüksek puanı alan 3 firmaya ödül verildi


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’ de yapıldı.


Avm’lere yıl boyu yapılan ziyaretler sonucu en üst sırada yer alan 3 avm herhangi bir kategori ayrımı olmadan ödül alıyorlar. Nevşehir’in en prestijli alışveriş ve yaşam merkezi Forum Kapadokya, Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülüne layık görüldü.


Alışveriş Merkezleri Hizmet Kalitesi Benchmark Projesi’nde, 2013 yılında en yüksek notu alan üç Alışveriş Merkezi “Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri”ne layık görüldü. Ödüller “Tarsu AVM, Bilkent Center ve Forum Kapadokya” yöneticilerine takdim edildi.



Malatya Gerçek


Geri Dön