27 / 04 / 2024

Forum Mersin'in birincilik ödülü için gece düzenlendi

Forum Mersin'in birincilik ödülü için gece düzenlendi

Mersin'deki Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilmesi, düzenlenen açık hava partisi ile kutlandı



Avrupa Gayrimenkul sektöründe lider Multi Corporation'ın Türkiye iştiraki olan ve merkezi Hollanda'da bulunan Multi Turkmall yatırımı Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers) (ICSC) tarafından Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri'ne layık görüldü. 1977'den bu yana her yıl yeni açılmış ve yenilenmiş- geliştirilmiş alışveriş merkezleri arasında 'Projenin mimari tasarımı, mağaza karması, ticari performansı, müşteri hizmetleri, alışveriş merkezinin çevre altyapısı ile entegrasyonu, lokasyonu, görünebilirliği, yenilikçi olması, ulaşılabilirlik, ticari performansı, mağaza karması, doluluk oranı, pazarlama konsepti, ziyaretçi sayıları ile doluluk oranı, sosyal, kültürel, ekonomik ve çevreye duyarlılığın sürdürülebilirliği' açısından Avrupa'nın en iyilerini belirleyen ICSC, birincilik ödülünü bu yıl Forum Mersin'e verdi.

Forum Mersin'in, Avrupa'nın en iyisi olması nedeniyle düzenlenen geceye Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan da katıldı.

2 BİN 500 KİŞİYE İSTİHDAM

Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, hizmet verdikleri 2007'nin ekim ayından bu yana yenilikçi ve çevreye uyumlu mimarisi, mağaza karması ve modern yönetim anlayışıyla Mersin ve çevre illerin hizmetinde olduklarını söyledi. Eyüboğlu, Barcelona'daki değerlendirmede, 'Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde birinci seçildiklerini kaydederek şunları söyledi:

"Akdeniz'in içinde açık ve kapalı alanları bulunan en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan, 250 milyon Euro yatırımla kazandırılan Forum Mersin, 2 bin 500 kişiye istihdam olanağı yarattı. Şimdiye kadar birçok güzel iş yaptık. Ama bilinmesi gerekir ki alışveriş merkezleri, kuruluşlarının ancak 3'üncü, 4'üncü yılında tam anlamıyla hizmet vermeye başlar. O nedenle inanıyorum ki, 2- 3 yıla kadar Mersin'in ticari ve sosyal hayatında vazgeçilmez bir yer edineceğiz."

Gecenin anısına Vali Aksoy ve Başkan Özcan'a birer plaket verilirken, şirket yöneticileri ve protokol üyeleri, ICSC'nin verdiği ödülle toplu fotoğraf çektirdi. Davetliler, daha sonra Şahmaran grubunun şarkılarıyla eğlendi.


Geri Dön