20 / 04 / 2024

Forum Trabzon Mini Cooper kampanyası tüm hızıyla devam ediyor!

Forum Trabzon Mini Cooper kampanyası tüm hızıyla devam ediyor!

Forum Trabzon’ un, 3 ziyaretçisine, muhteşem birer 2013 model Mini Cooper kazanma şansı sunduğu kampanyada, ziyaretçiler şimdiden 100 binin üzerinde çekiliş hakkı elde etti bile...




Forum Trabzon’un, 3 ziyaretçisine, muhteşem birer 2013 model Mini Cooper kazanma şansı sunduğu kampanyada, ziyaretçiler şimdiden 100 binin üzerinde çekiliş hakkı elde etti.


Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon’un, 3 şanslı ziyaretçisine muhteşem birer Mini Cooper hediye edeceği kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen araç kampanyasının 5. haftasında ziyaretçiler, 100 binin üzerinde çekiliş hakkı kazanırken, Forum Trabzon tarihinde şimdiden bir rekora imza atıldı.


Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu, alışveriş merkezinin her geçen yıl büyümesine paralel olarak gerçekleştirdikleri kampanyalara ilginin sürekli arttığını, bunun da hedeflerini daha yüksek seviyelere taşıdığını söyledi. Forum Trabzon’da toplam 100 TL ve katlarında alışveriş yaparak çekilişe katılan 3 şanslı ziyaretçi, 3 adet 2013 Model SU31 Mini Cooper’dan birini kazanacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 11 Mayıs’a kadar 100 TL ve katlarındaki alışveriş fişiyle birlikte kampanya standına gelerek şifre almaları gerekiyor. Şifreyi, ad, soyadı ve adres bilgileriyle birlikte 5899’a kısa mesaj göndererek ya da Forum Trabzon Facebook sayfasındaki ilgili alanı doldurarak kayıt işlemini tamamlayanlar, heyecanla çekiliş gününü bekliyor.



Soma Olay


Geri Dön