26 / 04 / 2024

Four Seasons'ın Spa'sı Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı oldu!

Four Seasons'ın Spa'sı Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı oldu!

Türkiye’nin önde gelen konut ve turizm projelerini hayata geçiren Astay Gayrimenkul’ün bir yatırımı daha ödüle layık görüldü. Four Seasons Hotel'in Spa'sı Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı ödülüne layık görüldü...



Four Seasons Hotel Bosphorus, spası Spa & Hammam ile Amerika’nın prestijli dergisi Travel&Leisure tarafından düzenlenen 2013 World’s Best Awards okuyucu anketi sonucunda Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı ödülüne değer bulundu. Temmuz ayında New York’ta düzenlenen törende ödülü Four Seasons Hotel Bosphorus adına Otel Müdürü Nihat Yücel aldı. 2012’de de yılın büyük şehir oteli ödülünü alan Four Seasons Hotel Bosphorus başarısını perçinledi. 

Travel&Leisure okuyucuları tarafından Avrupa'nın en iyi otel Spa'sına sahip oteli seçilmenin kendilerini onurlandırdığını belirten Four Seasons Hotel Bosphorus Genel Müdürü Leonardo Baiocchi, “İstanbul’un geçmişi ve günümüzü sentezlemesi gibi geleneksel ve çağdaş spa terapilerini mükemmel bir şekilde birleştiren Spa & Hammam ile ne kadar gurur duysak azdır” dedi. 

Diğer spalardan farklı bir konsepte sahip olan Spa & Hammam Osmanlı esintileri taşıyor. Hamam kültürünü ön planda tutan spanın masaj yatakları ısıtmalı olmasıyla ön plana çıkıyor. Özel üyelik seçeneklerinin yanı sıra günlük kullanım keyfinin de yaşanabildiği Spa & Hammam, deneyimli eğitmenlerin kişiye özel oluşturdukları spor programları ile fit bir vücuda kavuşma, geleneksel hamam bakımları ile vücuttaki toksinlerden arınma olanağı sunuyor. Dönemsel promosyonları ile yoğun stres altındaki metropol insanının ihtiyaçlarına yönelik imkanlar sağlayan Spa & Hammam’ın bakımlarını dileyenler hediye sertifikası olarak kullanıp sevdiklerini sevindirebiliyor. 

Spa & Hammam Hakkında 

•        2100 m2 ‘ lik kullanım alanı 

•        Yüksek teknoloji donanımlı modern Fitness Salonu 

•        Boğaz kıyısındaki muhteşem konumu ile ısıtmalı Açık Havuz 

•        Cam tavanlı ve sualtı müzikli Kapalı Havuz 

•        3 Türk Hamamı 

•        9 Bakım Odası 

•        Özel Hamamı ile VIP Suit 

•        Özenle tasarlanmış Sauna, Jakuzi ve Buhar Odası




Geri Dön