25 / 04 / 2024

Four Winds ne zaman teslim?

Four Winds ne zaman teslim?

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Four Winds ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Four Winds Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve loft dairelerden meydana geliyor...



Toplam 420 adet konuttan meydana gelen  Four Winds  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Four Winds projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Satışları devam eden Four Winds Kadıköy projesi Taşyapı imzası taşıyor.


Four Winds projesi 44 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve loft daire tiplerinde tasarlandı.


Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika mesafede konumlanan Four Winds projesindeki dairelerin büyüklükleri 120 metrekare ile 449 metrekare arasında değişiyor.


Four Winds ne zaman teslim?

Four Winds ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Four Winds projesinde house keeping, spor alanları, otopark, güvenlik, spa, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, hamam, lobi hizmeti, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Four Winds satış ofisi!

Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön