29 / 03 / 2024

Four Winds Rezidans'ta konut satışlarına başlandı!

 Four Winds Rezidans'ta konut satışlarına başlandı!

Anadolu Yakası’nın yaşam merkezi Bağdat Caddesi’nde, panoramik İstanbul, Adalar ve Çamlıca tepesine dokunan manzarasıyla; Kalamış ile Fenerbahçe marinalarına yakın, İstanbul’un her iki yakasına da hakim dört rüzgara adanmış Taşyapı’nın 400 milyon dolar de



Yaklaşık 30 yıldır lüks konut projeleri ile sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı’nın yatırım tutarı 400 milyon dolar olan projesi Fourwinds’de daire satışlarına başlandı. Anadolu Yakası Selamiçeşme’de yer alan, inşaatı devam eden Fourwinds 49 katlı 4 kule ve 420 konuttan oluşuyor. İstanbul’un kalbinde A ve A plus yaşam standartlarında böyle bir projeyi inşaa ettikleri için heyecanlı olduklarını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı; “Yıllardır benimsediğimiz bir ilkemiz var. Kaliteli proje üretmenin püf noktası kaliteli kumaşı iyi seçmektir. Fourwinds’in en önemli özelliği lokasyonu. Bir tarafta Adalar ve tarihi İstanbul manzarası, diğer tarafta Anadolu yakasının en güzel caddesi... Fourwinds’de ister evinizde oturup şehri yüksekten izlersiniz, isterseniz İstanbul’un en keyifli yaşam bölgesinde hayata karışırsınız” dedi. 


Lüks konut segmentine farklı bir bakış açısı kazandıran, üst düzeyde residence hizmetleri sağlayan Fourwinds 40 dönüm yeşil alan ve sosyal aktivite alanlarına sahip. Basketbol, voleybol, futbol, tenis kortları, açık - kapalı yüzme havuzu, 4 katlı otopark, spor kompleksi ve çocuk oyun parklarının da yer aldığı proje, 87 metrekare ile 655 metrekare arasında farklılık gösteren 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 420 lüks daireden oluşuyor. 

0216 385 43 59


http://www.tasyapi.com/fourwinds/ 



Geri Dön