25 / 04 / 2024

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler?

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler?

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm detaylar...



 

FPK sistemi nedir? FPK sistemi nasıl işler sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden konut sahibi olabilirsiniz.

500 lira taksitle bile ödeme yapılabilen FPK sisteminde ödeme planı bütçeye göre belirleniyor. FuzulEv FPK sistemi ile ara ödemeler de yapılmıyor.

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor.

Noter huzurunda belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği ilinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 


FPK sistemi nedir? 

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıran vatandaşlar sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil oluyor.

-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih eden kişiler ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 

-'Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile borcun erken bitmesi de sağlanabiliyor.


 FPK sistemi nasıl işler?

1-)  Alınacak olan konutun fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor. 

2-) Konut sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor. 

3-) Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aile konut sahibi oluyor. 

4-) Taksitler bittiğinde sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri konut sahibi yapıyor.  Kalan taksitler de evinizde otururken ödenebiliyor. 

 

Web: http://www.fuzulev.com/


 


Geri Dön