26 / 04 / 2024

Frank Hoogerbeets’ten son dakika İstanbul depremi açıklaması!

Frank Hoogerbeets’ten son dakika İstanbul depremi açıklaması!

Kandilli ve AFAD’dan gelen son dakika bilgisilerine göre, dün akşam İstanbul’da hissedilen depremin şiddeti 4.1, Ege’de hissedilen depremin boyutu ise 3.7 olarak belirlendi.



Uzun bir süredir yaptığı deprem tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Frank Hoogerbeets'ten dün yaşanan İstanbul depremi ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Kandilli ve AFAD'ın yayınladığı verilerde İstanbul'da hissedilen Yalova merkezli depremin boyutunun 4.1, Ege'de hissedilen depremin boyutunun ise 3.7 olduğu belirtilrdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından dünyaca ünlü deprem kâhini Frank Hoogerbeets'ten son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklamalar…

 

FRANK HOOGERBEETS'TEN DEPREM AÇIKLAMASI GELDİ!


Yaşanan depremlerden sonra vatandaşlar büyük Marmara depreminin tetikleyicisi olabileceğini düşünerek konuyla ilgili araştırma yapıyorlar. Konuyla ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Sosyal medyada Türkiye'den binlerce vatandaş, ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets'i soru yağmuruna tuttu. Genel anlamda Türkçe açıklamalar yapan deprem uzmanı bu sefer sahibi olduğu şirketten bir paylaşım yaptı. Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum şirketi konuyla ilgili merak edilen açıklamayı da yaptı.

DITRIANUM'DAN AÇIKLAMA

Ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum tarafından deprem ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Açıklamada, şu ifsdeler yer aldı:

"Türkiye'deki m4 büyüklüğündeki depremin öncü olup olmadığını bilmiyoruz, herkesi panik yapmadan sakin fakat dikkatli olmaya çağırıyoruz. Alabileceğiniz önlemleri her zaman alın."

Diğer bir yandan Hoogeerbeets konuyla ilgili uyarılarda bulunmuştu. İşte o uyarılar…


"İSTANBUL'UN BATI YAKASINDA BÜYÜK BİR DEPREM OLACAK"

Hoogerbeets, ''Dün baktığımızda 4.9 oldu bugün baktığımızda ise 5.7 şiddetinde oldu. Bu kesinlikle daha da şiddetlenecek gibi görünüyor. Bir açıdan baktığınızda gerçekten şanslı hissedebiliriz kendimizi, çünkü bu bizim için bir uyarı niteliğinde. Peki, önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor? Bunu söylemek oldukça güç. Belki önümüzde 6 veya 7 büyüklüğünde depremler olabilir. Ama bu 1 yıl da 10 yıl da alabilir.'' diye konuştu.

Marmara Denizi'nde 20 yıldır küçük depremler olduğunun altını çizen Hoogerbeets, İstanbul'un Batı yakasında büyük bir deprem beklediğini belirtti.

 

Deprem kahini Frank Hoogerbeets Türkçe tweet atıp uyardı!


Geri Dön