26 / 04 / 2024

Fuaye Turkuaz fiyat listesi!

Fuaye Turkuaz fiyat listesi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Maltepe Fuaye Turkuaz

Fuaye Turkuaz fiyat listesi ve projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 186 adet konuttan meydana gelen Maltepe Fuaye Turkuaz projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor



İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçirilen Fuaye Turkuaz projesi  Yılmaz İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Fuaye Turkuaz fiyat listesine geçmeden önce projenin deteylarını anlatalım.


14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 186 adet konuttan meydana gelen  Maltepe Fuaye Turkuaz  projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Fuaye Turkuaz fiyat listesi!


Fuaye Turkuaz fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon orman manzaralı daireler 254 bin TL, 1 oda 1 salon deniz manzaralı daireler 286 bin 500 TL ile 305 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 641 bin 500 TL ile 664 bin TL arasında satışa sunuluyor.


Maltepe Fuaye Turkuaz'da yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları, halı saha, play station salonı, party house, fitnees center, hobi odası, bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor sahası, cafe, restoran, mağazalar ve çarşı gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Fuaye Turkuaz Maltepe adres: Zümrütevler Mahallesi Akkayalar Sokak Maltepe / İstanbul 


Maltepe Fuaye Turkuaz iletişim

Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr


projeye sor



Geri Dön