25 / 04 / 2024

Fulden Köse'ye ev sahibi şoku! 

Fulden Köse'ye ev sahibi şoku! 

Müzik yapımcısı olan Erol Köse ile boşanma aşamasında olan eşi Fulden Köse ev sahibi tarafından evden çıkarılmaya çalışıldı.



Müzik yapımcısı Erol Köse'nin öğretmen eşi Fulden Köse zina, sadakatsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet, pek kötü ve onur kırıcı davranış içeren şiddetli geçimsizlik sebebiyle 10 milyon TL'lik boşanma davası açmıştı.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, boşanma sürecinde olan ikilinin yaşadıkları evden yapımcı Erol Köse ayrılmıştı. Aynı evde oturmayı sürdüren Fulden Köse, ev sahibi tarafından rahatsız edildi.

EVİ BOŞALTMASINI İSTEDİ

Ev sahibi Ayten C., ikamete giderek Fulden Köse'ye 'Ben bu evi Erol Köse'ye kiraladım. Artık burada yaşamıyor o yüzden evi boşaltın' dediği öne sürüldü. Bunun üzerine Fulden Köse, evi boşaltmak amacıyla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti ve sonrasında evine kamera taktırdığı için yeniden rahatsız edildi. Ev sahibi olan Ayten C., gündüz vakti gelerek içeriye daldı.

Fulden Köse ye ev sahibi şoku! 

İHBAR ETTİ

Fulden Köse, evine izinsiz girilmesinden rahatsız olduğunu belli etse de hiçbir işe yaramadı. İddialara Ayten C., haberi olmadan kamera takılmasına tepki vererek bir an önce evden çıkması için baskıda bulunmaya başladı. Erol Köse evden ayrılmasını neden gösteren Ayten C., Fulden Köse'nin ihbarı üzerine gelen ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

EV SAHİBİNE HAPİS CEZASI

Fulden Köse'nin yaptığı şikayet sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında uzlaşmaya yönlendirildi. Taraflar aralarında uzlaşmayı reddedince de ev sahibi Ayten C.'ye 'Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme' suçundan dava açıldı. Ev sahibinin iki seneye kadar hapsi isteniyor.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!


Geri Dön