27 / 04 / 2024

Fuzul Ev ödeme planı!

Fuzul Ev ödeme planı!

Fuzul Ev sistemi ödeme planı ile peşinatsız, faizsiz ve kredisiz olarak ödeme kolaylığı sağlayan sistem olarak Türkiye'nin her yerinden konut sahibi yapabiliyor. Bu sistem dayanışma ve destek kültüründen besleniyor.



Fuzul Ev ödeme planına göre çekilişli, vade ortası, ara ödemeli erken teslim veya peşinatlı erken teslim seçenekleri sunuluyor. Ödeme güçlüğü çeken veya banka faizi olmadan konut sahibi olmak isteyenler için kullanılan proje çekilişli sistemlerinde gruplar oluşturuyor.


Fuzul Ev ödeme planı!

Taksitlerin tamamı faizsiz ve vade farksız olarak ödendiği projede Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olunabiliyor. Taksitler, kira yardımı sayesinde düşüyor ve ev teslim edildikten sonra taksitler sabitleniyor. Teslimat öncesinde alınan evin değerinde veya taksitlerde değişiklik yapılabiliyor.


Çekilişli sistem detayları!

Ödenebilecek vade miktarına göre en uygun grubu seçen kişi her ay yapılan çekiliş ile bir kişi ev sahibi oluyor. Gruplar 40, 60, 80, 100 ve 120 kişiden oluşur.


Çekiliş sonucunda en son ev sahibi olanlar son aya kadar beklemek yerine her ay alacakları kira yardımı sayesinde taksitlerini sürekli azalarak ödüyor ve evini vadenin yarısında alıyor. Çekilişte ilk çıkanlar ise diğer kişilere belli bir oranda kira yardımı yapıyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi!

Peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa teslimler de o kadar erken yapılıyor. Tüm taksitlerin vade farksız, faizsiz ve sabit olduğu sisteme, peşinat ve organizasyon ücreti ödeyerek katılabilmek mümkün.


Vade ortası sistemi!

Çekilişsiz, faizsiz ve vade farksız olarak taksitlerin yarısında ev sahibi olunan sistemde grupların 11 aydan 121 aya kadar devam ettiği sistemde organizasyon ücreti ve birinci taksiti ödeyerek sisteme katılım sağlanıyor.


Taksitlerin tamamının sabit olduğu vade ortası sistemte almak istenilen eve ödenecek tutar, eşit taksitlere bölünüyor ve peşin ödeme yükü azalmış oluyor. 


Ara ödemeli erken teslim sistemi detayları!

Ara ödemeli erken teslim sistemi ile belli dönemlerde ara ödeme yapılan sistemde yapılan ödemeler taksit tutarlarını düşürüyor ve teslimler vade ortasından önce gerçekleşiyor. 


Fuzul Ev sistemi iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön