25 / 04 / 2024

Fuzul Grubu'ndan yeni Fuzulev sistemi!

Fuzul Grubu'ndan yeni Fuzulev sistemi!

Fuzul Şirketler Grubu, konut sahibi olmak isteyenler için 'Fuzulev' sistemini geliştirdi. Sisteme göre, isteyen kendi bütçesine göre, Türkiye'nin dilediği yerinden, faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor.



Fuzul Şirketler Grubu, konut sahibi olmak isteyenler için 'Fuzulev' sistemini geliştirdi. Sisteme göre, isteyen kendi bütçesine göre, Türkiye'nin dilediği yerinden, faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor. Sisteme katılma talebinde bulunan kişiler, öncelikle satın almak istedikleri evin bütçesini belirliyor. 

Daha sonra Fuzulev'e başvurarak satın almak istedikleri evin bütçesini 40 ile 120 ay arasında taksitlendiriyor. Sistemde, her ay toplanan bir ev parasıyla bir kişi noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda ev sahibi oluyor. 


Vade ortasında teslim Çekilişle ev sahibi olmayı bekleyenler, ilk aylarda ev sahibi olan diğer grup üyelerinden belirli miktarda kira desteği alıyor. Çekilişle ev sahibi olmak için taksitlerin bitmesi beklenmiyor. Sisteme dahil olan herkes vade ortasında evini teslim alıyor. Fuzul Şirketler Grubu ayrıca otomobil sahibi olmak isteyenlere de kolaylık sunuyor. Fuzuloto ile de Türkiye'nin her yerinden sisteme katılan üyeler faizsiz, peşinatsız ve vade farksız otomobil sahibi oluyor. 


Posta


Geri Dön