28 / 03 / 2024

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  



Medicana Sağlık Grubu toplam 13 hastanesiyle İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, Sivas ve Samsun olmak üzere Türkiye’nin altı farklı ilinde 6 bini aşkın çalışanıyla hizmet veriyor. Yakın zamanda tamamlanması hedeflenen dört yeni hastane projesi üzerinde çalışılıyor. Yeni hastanelerin üçü İstanbul’da, diğeri ise İzmir’de açılacak.

Medicana Sağlık Grubu sağlık alanında 30 yılı aşkın bir deneyime sahip. Fortune Turkey Dergisi'nde yer alan habere göre, grup bu yıl hayata geçireceği eğitim projesiyle üniversite eğitimini farklı bir amaca ve platforma taşımaya odaklı. Medicana Grubu olarak eğitim alanında yenilikçi yapı oluşturmak istediklerine değinen Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, anaokulu ile başlayıp lise bitimine kadar devam edecek kolejler açmayı ve Türkiye’nin geneline hizmet vermeyi hedeflediklerini söylüyor ve ekliyor: “Fenerbahçe Üniversitesi projemizle ‘Dijital neslin yenilikçi üniversitesi’ misyonu ile eğitim-öğretim hayatını başlatacağız. Yeni dünya düzenini şekillendiren, dijital dönüşümü yöneten geleceğin küresel liderlerinin yetişeceği bir üniversite olma iddiamız var. Eğitim-öğretim sürecimizdeki yenilikçi yaklaşımlarla birlikte dijital teknolojik alt yapı ve sosyal ekosistem ile birlikte mesleki formasyonu yüksek ve entelektüel derinliği olan dünya vatandaşlarının yetiştirmek istiyoruz” diyor. İstanbul Beylikdüzü ve  Ankara  Eryaman kampüsleri ardından Medicana Eğitim Grubu, MBA okullarının 3. kampüsü Göztepe Libadiye’de MBA Çamlıca adıyla 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete başlıyor. Çamlıca Kampüsü’nde öğrenciler anaokulundan itibaren İngilizce eğitim almaya başlayacaklar.

MBA Çamlıca Kampüsü lise bölümünde Anadolu ve Fen liselerine İngilizce hazırlık sınıfı da bulunacak. Bu yıl, aynı zamanda Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Fenerbahçe Kulübü ile iş birliğine gittiklerine de değinen Bozkurt sözlerini şöyle sürdürüyor: “Medicana Eğitim Grubu şemsiyesi altında Fenerbahçe Üniversitesi’ni hayata geçiriyor, eğitim alanındaki hedeflerimizi üniversite ile taçlandırıyoruz. Üniversite bizim sevdamız. Yıllardır Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tıp Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt bunu düşünüyoruz. Ve en sonunda Fenerbahçe Üniversitesimin bir grupla işbirliğine hazır olduğunu öğrendik. Sayın Ali Koç’tan randevu aldık ve gittik. Dedik ki; ‘Ali Bey, siz bu işe devam etmek istiyorsanız, bu işin bütün yükünü biz almaya hazırız.”

Bu yıl Fenerbahçe Üniversitesimde beş fakülte ve bu fakültelere bağlı 12 program var. İktisadi ve İdari bilimler fakültesi, İletişim fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi var... 12 bölümde programlar devam ediyor.Üniversite yüksek burs oranlarıyla Türkiye’nin en çok burs veren üniversiteleri arasında yer alacak. Bu sene 660 kontenjanla başlıyor.

 

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!


Geri Dön