19 / 04 / 2024

G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları!

G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları!

Firma: Mar Yapı

Proje: G-Yoo

İstanbul'da Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçirilen projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak planlanıyor. Satış süreci devam eden G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.



Toplamda 721 konuttan meydana gelen projede dairelerin alanları 47 ile 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden  bahsedelim.


G-Yoo  İnspired by projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yayılıyor.  Mar Yapı  imzasıyla yükselen projenin tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olması öngörülüyor. 


Projede yer alan konutlar  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde karşımıza çıkıyor. Dairelerin teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan proje konum olarak İstanbul'da Bağcılar'a bağlı olan Güneşli' de bulunuyor.


Satış süreci devam eden projede toplam 3 bin metrekarelik alan sosyal alanlara ayrılmış durumda. Peki G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları ne kadar?



G Yoo Güneşli projesi detaylı fiyatları:

Metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlayan G Yoo Güneşli projesinde daha detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


G Yoo Güneşli projesi sosyal alanları:

Projede sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center ve çocuk oyun alanarı yer alıyor. 


G Yoo Güneşli iletişim

Tel: 0212 655 23 60-61 

Web: http://www.maryapi.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön