26 / 04 / 2024

Galataport 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak!

Galataport 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak!

Doğuş Grubu'nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 14 yıl vadeli 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.



Doğuş Grubu'nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 14 yıl vadeli 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.  Garanti Bankası, Yapı Kredi, İş Bankası, Ziraat Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ve Finansbank'ın oluşturduğu konsorsiyumla imzalanan finansman anlaşması kapsamında, projenin 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanması öngörülüyor. 


Galataport projesinin finansmanının imza töreninde konuşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, "Galataport projesi hayata geçirilen önemli yatırımlarımızın başında yer alıyor. Bölgesel ve makroekonomik açıdan TUrkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacak bu kıymetli projeye inanan ve destek veren başta ülkemizin değerli bankalarının temsilcileri olmak üzere tüm taraflara en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Doğuş Grubu olarak, ülkemize olan sonsuz güvenimizle yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Projenin 2018 yılının son çeyreğinde tamamlamasını planlıyoruz" dedi 


Ekonomist 




Geri Dön