16 / 04 / 2024

Galataport’tun tercihi İzocam oldu!

Galataport’tun tercihi İzocam oldu!

Mayıs'ta açılacak Galataport’un tercihi yalıtım dünyasının lider markası İzocam oldu.  İzocam Galataport’a 35 bin metrekareyi aşan miktarda ürün temin edecek...



İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde geliştirdiği ürün ve çözümleri ile Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor. İzocam, mayıs ayında açılacak Galataport’a 35 bin metrekareyi aşan miktarda ürün temin edecek.

İzocam, Türkiye’nin en önemli projelerine tecrübesi ile hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin etmeyi sürdürüyor. Önemli pek çok projeye yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde geliştirdiği yalıtım ürünleri ve çözümleri ile Türkiye’nin iddialı projelerine imza atıyor.

Galataport’tun tercihi İzocam oldu!

Son dönemde İzocam’ın ürün ve danışmanlık hizmeti verdiği büyük işlerden birisi de Galataport projesi oldu. Galataport İstanbul Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş. tarafından gerçekleştirilen projede İzocam doğrudan ve bayileri kanalıyla İzocam Manto Taşyünü, özel ebatta Taşyünü Tavan Levhası, İzocam Dış Cephe Levhası ve Foamboard ürünleri temin etti. Proje sonuna kadar kullanılacak İzocam ürünlerinin toplam miktarı 35 bin metrekareyi aşacak.

Galataport’tun tercihi İzocam oldu!

Gelişmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra müşterilerine yalıtım danışmanlığı hizmeti sağlayan İzocam, ısı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun şekilde doğru ürünü öneriyor. İzocam ve ürünleri marka projelerin yalıtımında kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve uzmanlığı nedeniyle tercih ediliyor.

İzocam, enerji verimli şehirlere olan ihtiyacı vurguladı!


 


Geri Dön