23 / 04 / 2024

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.



Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda basına kapalı olarak yapılan yıllık olağan mali genel kurulda önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Florya'da hayata geçireceklerini projenin kulüp için çok önemli olduğuna söyledi. Yaptığı açıklamada Florya'da kendi alanlarının iki katı da Emlak Konut GYO'nun hazineden aldığı arazi olduğunu söyleyen Elmas,  uzun süredir bu araziyi satın alarak bütün arazide yeni bir proje geliştirip, bu projeden gelecek bütün gelirle de banka borçlarının ödenmesi için çalıştıklarını söyledi. 

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Geçtiğimiz hafta Emlak Konut ile bu arazinin alınması konusunda el sıkıştıklarını söyleyen Elmas, ayrıca yeniden yapılandırma anlaşmasını yaptıkları bankalarla da konuştuklarını söyledi.

Elmas Florya'da yapacakları yeni projeyle tüm banka borçlarını 3 sene içerisinde kapatmayı ümit ettiklerini söyledi.

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?


Geri Dön