28 / 03 / 2024

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.



Sarı kırmızılı camiada ‘erken seçim’ sesleri yükselmeye başladı. Başta Başkan Yardımcısı Kaan Kançal olmak üzere tüm yönetim Florya Metin Oktay Tesisleri’nin tapusunu geri almayı istiyor. Görüşmelerde bulunan sarı kırmızılı takımın hedefi bu durumu aralık ayına kadar olumlu sonuçlandırmak.

Terim takımın kalmasını istiyor

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; sarı kırmızılı kulüp, daha önce Emlak Konut’un yaptığı değerlemedeki tutarı dikkate alıp 120 milyon TL bedel ile Florya’nın tapusunu geri almayı planlamıştı. Yönetim, bu zamana kadar Florya’yı kulübe kazandırmak için Emlak Konut ile yoğun mesai harcıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in de, futbol takımının Florya’da kalmasını ve kulüp için tarihi özelliği bulunan tesisin en doğru adres olduğunu yönetime bildirdiği ortaya çıktı.

Cengiz aday olabilecek

Diğer taraftan Başkan Mustafa Cengiz ve Başkan Yardımcısı Kaan Kançal yönetimin idari yönden ibra edilmediği genel kurul kararına itiraz edip tedbir kararı koydurmak amacıyla hukuki yollara başvurmamıştı. Cengiz ve Kançal’ın bu nedenle olası bir seçimde aday olamayacağı düşünüldü. 

Galatasaray'ın Riva ve Florya gibi daha önemli konuları var!


Geri Dön