25 / 04 / 2024

Galatasaray spor salonunun ruhsatı alındı! 

Galatasaray spor salonunun ruhsatı alındı! 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Türk Telekom Stadı'nın yanına inşası planlanan 15 bin kişi kapasiteli spor salonunun ruhsatını aldıklarını ifade etti.



Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray dergisinin aralık sayısındaki yazısında olumlu bir tablo çizdi.

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2016 sonu itibarıyla 546 milyon TL olan borç alacak farkının, 2017 Eylül ayı sonu itibarıyla 214 milyon TL'ye indiğini üyelerle paylaştıkları aktaran Özbek, bu durumun, Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirilen projelerden kaynaklanan gelirin banka borçlarına harcandığının göstergesi olduğunu  söyledi. 


Türk Telekom Stadı'nın yanına inşası planlanan 15 bin kişi kapasiteli spor salonunun ruhsatını aldıklarını sözlerine ekleyen Dursun Özbek, yakın zamanda da bu tesisin temelini atacaklarını belirtti.  Özbek, "Tüm kamuoyunun, büyük Galatasaray taraftarının gördüğü üzere, yönetim olarak mali, idari ve sportif anlamda tüm girişimleri gerçekleştirmekte, Galatasaray'a layık olanı yaşatmak için elimizden geleni yapmaktayız. Çünkü biz, denizleri seviyoruz, dalgaların olduğu bilinciyle. Uçmayı seviyoruz, düşmenin olduğunu kabul ederek. Korkarak yaşamıyoruz. Çünkü biz buraya hayatı seyretmeye değil, kazanmaya geldik ve kazanacağız. Çünkü biz Galatasarayız." ifadelerini kullandı.


Geri Dön