19 / 04 / 2024

Galatasaray'ın can suyu Riva projesi!

Galatasaray'ın can suyu Riva projesi!

Galatasaray'ın can suyu olarak görülen Riva projesinde inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Emlak Konut tarafından ihale edilen Beykoz Riva arsasının gelirinin yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.




Galatasaray Süper Lig'de sezona fırtına gibi başladı. Takımına övgüler yağdılar Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yakaladıkları başarının sırrını "disiplin ve hırs" olarak açıkladı. 


Borçlar kapatılacak

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Riva projesinin ne kadar önemli olduğuna değinerek; Riva projesinin Galatasaray'ın can suyu olduğunu ifade etti. Dursun Özbek süreçle ilgili olarak; "Birinci dilimde Galtasaray'ın kasasına 100 milyon dolara yakın bir para girdi. Bu para ile bankaya olan borç kapatıldı." dedi.


Galatasaray'ın gelirlerinin futbol şubesi için yeterli olduğunu fakat borçlanma suretiyle ödenilen faiz miktarının çok yüksek olduğunu söyleyen Başkan Özbek, önceliklerinin bu borçtan kurtulmak olduğunu belirtti. 


Mali sıkıntıları olan Galatasaray, Riva projesinin ihale sonucunda ortaya çıkan arsa bedelinin yüzde 80'inin kendisi alacak, yüzde 20’sini ise Emlak Konut alacak. 


Yer teslimi yapıldı

Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. tarafından inşa edilecek Galatasaray Riva projesinin inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. 19 Eylül 2017 Salı günü Emlak Konut tarafından, Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Galatasaray camiasının merakla beklediği proje  1 milyon 76 bin 20 metrekarelik alanda yükselecek.



Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!




Star




Geri Dön