19 / 04 / 2024

Garaj İnşaat, dünyanın en yüksek binasını inşa edecek!

Garaj İnşaat, dünyanın en yüksek binasını inşa edecek!

Sarıgazi Simplicity ve Garage Zekeriyaköy projeleri ile inşaat sektörüne adım atan Garaj İnşaat hedef büyüttü. 2012ye yeni projelerle girmeyi planlayan şirket, dünyanın en yüksek binasını Türkiyede inşa etmeyi hayal ediyor



Şu ana kadar 251 hane ve 11 dükkandan oluşan Sarıgazi Simplicity projesi ile 32 haneli Garage Zekeriyaköy Evleri projesini bitiren Garage İnşaat, yeni projelere yelken açtı. Garage İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Bahadır, önümüzdeki dönemde 4 yeni projeye start vereceklerini dile getirdi.

Proje çalışmaları devam eden ve yıl sonuna doğru inşaatına başlanması planlanan Garage Tower Merterde, Garage Topkapı ise Topkapıda yükselecek. Konut projeleri Yenidoğan ve Başakşehirde inşa edilecek. Şirketin hayalindeki proje ise Türkiyede dünyanın en yüksek binasını yapmak. 400 çevreci villa Şirket, uzun süredir tasarladığı projeyi aralık ayında hayata geçirmeyi planlıyor. Proje 400 villalık, tek ve ikiz villalardanmeydana geliyor. 80 binmetrekare yapı inşaat alanına sahipsitededrenaj veyağmur suları geri dönüştürülerek bahçe sulamasında kullanılacak. Villalarda güneş enerjisinden faydalanan çatılar da bulunacak.
 
Müşteri kitlesi A Plus olacağı
 
Projelerin hedef kitlesi B+, A ve A+ olarak veriliyor. Bugüne kadar yapımını gerçekleştirdikleri ve satışların halen devam ettiği iki projede de hedef kitlelerinin B+ ve A+ aralığında olduğunu dile getiren Bahadır, yeni projelerde de aynı konseptte evler yapacaklarını ve hedef kitlelerinin değişmediğini kaydetti. Planlar arasında tüm yaşam alanlarını içinde barındıran ve ticari ünitelerin de yer aldığı 36 katlı bir kule de yer alıyor. Garage Tower adı ile inşa edilmesi planlanan proje, Merterde hayat bulacak. Projede konut, ofis alanları ve mağazalar yer alacak. Şirketin bir diğer projesi ise Topkapıda hayat bulacak. 2 adet yükselen ve bir de yatay olmak üzere toplam 3 bloktan oluşacak Garage Topkapı 75 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.
 
Kat bahçeleri yapacak
 
Şirket, Yenidoğan projesinde ise kat bahçesi konseptini kullanacak. 2 Bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alacak. 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek konutların hepsi bahçeli olacak. Her iki konut projesinde de sosyal tesislerin zengin olduğu göze çarpıyor. Bahçeşehirde ve Yenidoğanda gerçek- leştirecekleri konut projelerinde havuzlar, yürüyüş alanı, futbol, basketbol alanları, tenis kortları, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, her türlü fitness aktivitesinin olacağı zengin bir sosyal tesis planlanıyor.
 
Yüzde 75i satıldı
 
Firmanın inşa ettiği Sarıgazi Simplicity ve Garage Zekeriyaköy projelerimizin yüzde 75i satıldı. Şirket Simplicity projesinde ilk 20 aileye arabalı-mobilyalı daire kampanyası gerçekleştirdi. Sancaktepede satışa çıkan Simplicity projesinde toplam 151 daire ve 11 işyeri bulunuyor. Garage Zekeriyaköy Evlerinde ise bir villada 4 müstakil daire konsepti ile 8 blokta 32 dubleks daire yer alıyor. Her iki proje de hemen teslim edilerek satılıyor.
BUGÜN/Emine AÇAR


Geri Dön