25 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan sansasyonel emekli promosyonu açıklaması! Gözler İş Bankası, ING ve Yapı Kredi'de

Garanti Bankası'ndan sansasyonel emekli promosyonu açıklaması! Gözler İş Bankası, ING ve Yapı Kredi'de

Bankalar arasındaki yarış devam ediyor. Emekli vatandaşlarla ilgili promosyon açıklaması yapan son banka Garanti Bankası oldu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.



Ülkemizde emekli vatandaşların en fazla takip ettiği konuların başında neredeyse promosyonlarla ilgili haberler gelmeye başladı. Emekli vatandaşlar, promosyon haberlerine çok ciddi şekilde ilgi gösteriyor. Bankalar da bu ilgiyi fırsata çevirmek adına ellerinden ne gelirse yapıyor. Bu kapsamda bankalar tarafından art arda açıklamalar gerçekleştiriliyor. Açıklamayı son yapan banka ise Garanti Bankası oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön