18 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan Mayıs ayı bombası geldi! İşte emeklilerin yüzünü güldüren promosyon

Garanti BBVA'dan Mayıs ayı bombası geldi! İşte emeklilerin yüzünü güldüren promosyon

Emekli promosyonlarında rakamlar yenilenmeye ve emekliler için uygun şartlar ayarlanmaya devam ediyor. Bankalar içinde meydana gelen rekabet tüm süratiyle sürüyor. Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemelerinde güncellemeler dikkat çekiyor. 



GARANTİ BBVA'DAN MAYIS AYI GÜNCEL PROMOSYON

2022 senesiyle beraber devamlı gündemde yer alan emekli vatandaşlar için promosyonlar güncellenmeye devam ediyor. Emekli vatandaşları bünyesine çekmek için devamlı olarak promosyon ödemelerinde farklılığa giden bankalar mayıs ayı bitmeden son kozlarını oynuyor.

Devamlı olarak güncellemeye giden bankalardan birisi de Garanti BBVA oldu. Emekli promosyonlarında yeni avantajını ve güncellemesini ilan etti. Son aylarda emekli vatandaşlara dair devamlı açıklanan gelişmelerin etkisiyle tekrar süratlenen promosyon rekabetine Garanti BBVA'da dahil oldu.

Garanti BBVA dan Mayıs ayı bombası geldi! İşte emeklilerin yüzünü güldüren promosyon

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE MAAŞ GÜNCELLEMESİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) tertibi ve en az emekli aylık zammı ve akabinde promosyon ödemelerinde hareketlilik başladı. En az emekli aylığı zammı ile otomatik olarak yükselen promosyon ödemlerinde en yeni güncelleme emeklinin dikkatinden kaçmadı.

Emekli aylığının 7 bin 500 TL olmasıyla en çok promosyon veren banka araştırması devam ediyor. Otomatik olarak çıkan promosyon ödemeleri ile mayıs ayında Garanti BBVA aracılığı ile verilen promosyon ödemleri haberin devamında yer alıyor.

Garanti BBVA'dan Mayıs ayı bombası geldi! İşte emeklilerin yüzünü güldüren promosyon


Geri Dön