27 / 04 / 2024

Garanti BBVA’dan, sosyal medyadaki paylaşımlar için açıklama!

Garanti BBVA’dan, sosyal medyadaki paylaşımlar için açıklama!

Garanti BBVA, sosyal medyada dün paylaşılan ve "Sermaye kontrolleri mi geliyor?" tartışmalarına neden olan paylaşım üzerine yazılı bir açıklama yaptı.



Banka açıklamasında, değinilen konuyla alakalı Garanti BBVA tarafından yapılan iç bilgilendirme notunda, bu konuyla hiçbir ilgisi olmayan bono alım satımına yönelik sehven hatalı bir ibareye yer verildiği belirtildi.

Garanti BBVA’dan, sosyal medyadaki paylaşımlar için açıklama!

Banka tarafından, bono alım satımına yönelik işlemlerin, eskiden olduğu gibi kesintisiz ve müşterilerin talimatları doğrultusunda yapıldığı ve yapılmaya devam edileceği aktarılan açıklamada, kamuoyunda herhangi bir yanlış algı oluşmaması adına açıklama yapma gereği görüldüğü kaydedildi.

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, yaptığı yazılı açıklama ile, EFT ve yurt dışına havale işlemlerinde aksama, durdurma veya gecikmenin söz konusu olmadığını, bono alım satımına yönelik işlemlerin de eskiden olduğu gibi kesintisiz, müşterilerin talimatları doğrultusunda yapıldığını açıkladı.

Garanti BBVA, sosyal medyadaki, "Sermaye kontrolleri mi geliyor?" tartışmaları başlatan paylaşım üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Banka açıklamasında, EFT ve yurt dışına havale işlemlerinde herhangi bir aksama, durdurma veya gecikmenin söz konusu olmadığı, bono alım satımına yönelik işlemlerin de eskiden olduğu gibi kesintisiz, müşterilerin talimatları doğrultusunda yapıldığı duyuruldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön