19 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.



Son dönemde Türkiye'de ev satın almak oldukça zorlaştı. Yüksek fiyatlar, düşük yerli üretim ve aşırı talep, konut maliyetlerinde keskin bir artışa neden oldu. Bu nedenle ev sahibi olmak isteyenler için konut kredileri büyük önem taşıyor.

Konut kredisi faiz oranı ve vadesi, müşterinin kredi tutarına ve kredi notuna göre değişebilir. Müşteriler bankanın şubelerinden veya internet bankacılığı aracılığıyla konut kredisi başvurusu yapabilirler. Başvuru sonrası müşteriye en uygun kredi seçenekleri sunulacaktır.

Banka müşterilerine sunduğu konut kredisi kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere finansal destek sağlamaktadır. Farklı kredi seçenekleriyle müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan banka, konut kredisi faiz oranları ve vade seçenekleriyle müşterilerinin bütçelerine uygun ödeme planları sunmaktadır.

Garanti BBVA dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA 240 ay vadeyle konut kredisi veriyor

Garanti BBVA, konut kredisi almak isteyen müşteriler için çeşitli seçenekler sunuyor. En önemli seçeneklerinden biri, diğer bankalarda olmayan 240 ay vadeli konut kredisi imkanıdır. Ayrıca banka bazı müşterilerine 20 yıl vadeli konut kredisi taksitleri sunuyor

Konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler için Garanti BBVA’da birçok kredi başvuru seçeneği mevcuttur. Ancak, konut kredisi işlemleri diğer kredi işlemlerinden farklı olduğu için işlem süresi biraz uzun olabilir. Müşteriler, konut kredisi başvurusunu yaptıktan sonra, satın almak istedikleri konut için bir ekspertiz raporu oluşturulur. Bu raporun oluşturulmasını takiben, evin değeri belirlenir ve konut kredisi işlemleri bu değerin üzerinde gerçekleştirilir.

BDDK'nın belirlediği limitler dahilinde, konut türüne göre hesaplanan maksimum konut kredisi tutarı kullanılabilir. Ev almayı düşünenler, Garanti BBVA konut kredisi maliyet tablosunu araştırarak, faiz oranlarını karşılaştırabilir ve fiyatı uygun bulduklarında Garanti BBVA konut kredisi ile ev sahibi olabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön