26 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.



Garanti BBVA dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA 500.000 TL konut kredisi hesaplaması

Garanti BBVA, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine sunduğu 240 ay vade seçeneğiyle dikkat çekiyor.  ½2,56 kredi faiz oranıyla bu seçeneği tercih eden müşteriler, 500.000 TL'lik konut kredisi için aylık 12.829 TL kredi taksit tutarı ödüyor.

Bankanın sağladığı bu uzun vadeli konut kredisi seçeneğiyle birlikte, 20 yıl sonra geri ödenecek toplam tutar ise 3 milyon 79 bin Türk lirası olarak belirlendi.

Konut sahibi olmak isteyen müşterilerin, Garanti BBVA'nın avantajlı konut kredisi seçeneklerini incelemesi ve en uygun seçeneği seçmesi öneriliyor.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Emlak Konut GYO 400 milyon TL kredi kullandı! 

Konut almak için hazırlık yapanlar dikkat! BDDK limitleri paylaştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön