19 / 04 / 2024

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.



Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Tüm bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de tasarımı değişmeden kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor. Ev almak isteyenlerin izleyeceği yolu en iyi ve basit şekilde anlatan garantimortgage.com anında mortgage başvurusu yapabilmenin yanı sıra uzmanlarla online iletişime geçilerek bilgi almaya da imkan tanıyor.

 

“Mortgage Nedir?”den başlayarak mortgage hakkında bilgi verilen siteden yayınlanan “Mortgage TV” aracılığıyla, video anlatımlarına da yer veriliyor. Mortgage kullanacaklara adım adım bir yol haritası sunan sitede, hesaplama araçları sayesinde, gelir akışı, farklı istek ve ihtiyaçlara göre değişen ödeme planları da sunuluyor. Kampanyalar ve konut projeleri hakkında bilgilerin yer aldığı sitede, ev sahibi olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuluyor. “Evim İçin” blogunda ise ev alma süreci, taşınma, trendler ve emlak sözlüğü gibi güncel konularda yazılar yer alıyor.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Garanti Mortgage olarak, ev almak isteyen kişilerin banka şubesine gitmeden mortgage kullanıyormuş gibi, her konuda kolayca bilgi edinebilecekleri bir yapı oluşturduk. Günlük hayatımızın bir parçası olan akıllı telefon ve tabletlere de uyumlu olan yeni tasarımıyla garantimortgage.com’un, bir başvuru kaynağı gibi hizmet vermesini amaçlıyoruz. Konunun uzmanı olarak, ev kredisi almak isteyen herkesin sadece bir tık uzağında olduğumuz için mutluyuz.” şeklinde konuştu.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Garanti Mortgage'ın web sitesi www.garantimortgage.com, güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi.


Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, tüm bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de tasarımı değişmeden kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.


Ev almak isteyenlerin izleyeceği yolu en iyi ve basit şekilde anlatan garantimortgage.com, anında mortgage başvurusu yapabilmenin yanı sıra uzmanlarla online iletişime geçilerek bilgi almaya da imkan tanıyor.


"Mortgage Nedir?"den başlayarak mortgage hakkında bilgi verilen siteden yayınlanan "Mortgage TV" aracılığıyla, video anlatımlarına da yer veriliyor. Mortgage kullanacaklara adım adım bir yol haritası sunan sitede, hesaplama araçları sayesinde, gelir akışı, farklı istek ve ihtiyaçlara göre değişen ödeme planları da paylaşılıyor.


Kampanyalar ve konut projeleri hakkında bilgilerin yer aldığı sitede, ev sahibi olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuluyor. "Evim İçin" blogunda ise ev alma süreci, taşınma, trendler ve emlak sözlüğü gibi güncel konularda yazılar yer alıyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, şunları kaydetti:


"Garanti Mortgage olarak, ev almak isteyen kişilerin banka şubesine gitmeden mortgage kullanıyormuş gibi, her konuda kolayca bilgi edinebilecekleri bir yapı oluşturduk. Günlük hayatımızın bir parçası olan akıllı telefon ve tabletlere de uyumlu olan yeni tasarımıyla garantimortgage.com’un, bir başvuru kaynağı gibi hizmet vermesini amaçlıyoruz. Konunun uzmanı olarak, ev kredisi almak isteyen herkesin sadece bir tık uzağında olduğumuz için mutluyuz."


AA


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Garanti Bankası'nın emlak piyasasına özel hazırladığı internet sitesi "www.garantimortgage.com" güncellendi. Site, bilgisayarların yanı sıra akıllı telefon ve tabletlerde de tasarımı değişmeden kolayca görüntülenebilecek. Bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay "Ev almak isteyenlerin banka şubesine gitmeden mortgage kullanıyormuş gibi, her konuda rahat bilgi edinebilecekleri yapı oluşturduk" dedi. 


Bugün


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Garanti Mortgage'ın web sitesi www.garantimortgage.com, güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Tüm bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de tasarımı değişmeden kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor. Ev almak isteyenlerin izleyeceği yolu basit bir şekilde anlatan garantimortgage.com, anında mortgage başvurusu yapabilmenin yanı sıra uzmanlarla online iletişime geçilerek bilgi almaya da imkan tanıyor. 


Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, "Garanti Mortgage olarak, ev almak isteyen kişilerin banka şubesine gitmeden mortgage kullanıyormuş gibi her konuda kolayca bilgi edinebilecekleri bir yapı oluşturduk. Sitenin bir başvuru kaynağı gibi hizmet vermesini amaçlıyoruz. Konunun uzmanı olarak, ev kredisi almak isteyen herkesin sadece bir tık uzağında olduğumuz için mutluyuz" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön