18 / 04 / 2024

İkea'nın web sitesi yenilendi!

İkea'nın web sitesi yenilendi!

Müşterilerini iyi kalite ve iyi fiyatla buluşturan IKEA, yaşamı daha kolay ve güzel kılacak binlerce ürün sunduğu web sitesini yeniledi. İkea'nın web sitesi, ev dekorasyonunda “Yılın E-Ticaret Sitesi” seçildi.



Ikea, 5 mağazasına ek olarak www.IKEA.com.tr adresinde sunduğu alışverişin yenilenen yüzü ve zengin içeriğiyle, tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor. Markanın ilham veren dekorasyon fikirlerini aynı çatı altında buluşturan, ziyaretçilerin aradıklarına daha kolay ulaşmasını sağlayan yeni sitesinde, 7.500’ün üzerinde ürün ve 10.000’i aşkın ürün kombinasyonu sunuluyor. Filtreleme, sıralama, karşılaştırma ve arama fonksiyonlarının geliştirildiği web sitesinde, herkes aradığını kolayca buluyor, çeşit çeşit ürün görsellerine ulaşabiliyor. Daha da pratikleşen alışveriş adımlarını izleyenler, “Kargo Sorgula” bölümü sayesinde sipariş durumunu takip edebiliyor.


Siteye yeni eklenen “Tamamlayıcı ve Önerilen Ürünler” bölümü, dekorasyon tutkunlarına keyifle takip edecekleri bir ortam sağlıyor. Birçok çeşidi bulunan büyük ürün grupları, sitede “Seri” olarak yer alıyor, böylece ziyaretçiler kombin yapılabilecek ürünleri bir arada görüyor. IKEA mağazalarının sunduğu fırsatlardan, mağaza aktiviteleri ve kampanyalardan haberdar olmak isteyenler, yenilenen “IKEA Mağazaları” sayfalarından Fırsatlar ve Aktivitelere kolayca ulaşabiliyor. Sitede ayrıca, IKEA Gıda Marketi ürünleri de detaylı olarak tanıtılıyor. Zenginleştirilmiş menü ve görsel içerikleriyle “IKEA Restoranı” bölümü, web sitesi ziyaretçilerini mağazalardaki restoranlara davet ediyor. “IKEA Kurumsal” ve “IKEA Aile Kart” bölümlerinde ise sunulan avantaj ve hizmetler incelenebiliyor.


IKEA Mobil’de!


IKEA, tüm bu yeniliklere ek olarak, müşterilerinin akıllı telefonlarından da alışveriş yapabilmesi için, m.IKEA.com.tr mobil sitesini yayına aldı. Web sitesinden farklı olarak daha sade tasarlanan mobil siteyi ziyaret edenler, alışveriş yapabiliyor, ürünleri inceleyebiliyor, mağaza içeriklerine ve genel bilgilere ulaşabiliyor.

 

www.IKEA.com.tr, ev dekorasyonunda “Yılın E-Ticaret Sitesi” seçildi!

Yenilenen www.IKEA.com.tr, toplam 33 kategoride internet dünyasının en iyilerinin seçildiği “Webrazzi 2014” ödüllerinde “Yılın Ev Dekorasyon Odaklı E-Ticaret Sitesi” kategorisinde birinci seçildi.



Geri Dön