28 / 03 / 2024

ikea web sitesi yenilendi

ikea web sitesi yenilendi

Müşterilerini iyi kalite ve iyi fiyatla buluşturan IKEA, yaşamı daha kolay ve güzel kılacak binlerce ürün sunduğu web sitesini yeniledi. İkea'nın web sitesi, ev dekorasyonunda “Yılın E-Ticaret Sitesi” seçildi.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

DS 7'ye bu ay da zam uğramadı! İşte DS7'nin güncel fiyatları!

Fransız devi DS Automobiles DS 7'nin merakla beklenen yeni fiyatlarını web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay ki fiyatarı da yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Kendi evini yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! 31 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Pek çok kişiyi arsa sahibi yapan Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini de resmi web sitesi üzerinden yayımladı. Söz konusu ihaleler arasında 31 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da bulunuyor.

DS 7'nin Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Zamsız fiyatları şaşırttı!

DS 7'nin merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları resmi web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin zamsız fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri şaşırttı...

Opel Mokka'nın fiyatları değişmedi! İşte 0,99 faiz fırsatlı Mokka yeni fiyat listesi Eylül 2023!

Opel Mokka'nın Eylül 2023 fiyatları resmi web sitesi üzerinden açıklandı. Opel Mokka'ya bu ay hiç zam gelmedi. İşte Mokka yeni fiyat listesi Eylül 2023...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Türkiye fiyatı merak edilen Oppo Reno 10 Pro Görüntüleri, 24 Mayıs Lansmanından Önce Sızdı

Oppo Reno 10 serisinin tamamı  24 Mayıs'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Şirket, resmi Çin web sitesi aracılığıyla Oppo Reno 10, Oppo Reno 10 Pro ve Oppo Reno 10 Pro+'yı içeren serinin lansmanını onayladı.

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanlarıyla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 14 bin 100 TL'ye arazi satacak.

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

ikea web sitesi yenilendi Haberi

ikea web sitesi yenilendi

Ikea, 5 mağazasına ek olarak www.IKEA.com.tr adresinde sunduğu alışverişin yenilenen yüzü ve zengin içeriğiyle, tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor. Markanın ilham veren dekorasyon fikirlerini aynı çatı altında buluşturan, ziyaretçilerin aradıklarına daha kolay ulaşmasını sağlayan yeni sitesinde, 7.500’ün üzerinde ürün ve 10.000’i aşkın ürün kombinasyonu sunuluyor. Filtreleme, sıralama, karşılaştırma ve arama fonksiyonlarının geliştirildiği web sitesinde, herkes aradığını kolayca buluyor, çeşit çeşit ürün görsellerine ulaşabiliyor. Daha da pratikleşen alışveriş adımlarını izleyenler, “Kargo Sorgula” bölümü sayesinde sipariş durumunu takip edebiliyor.


Siteye yeni eklenen “Tamamlayıcı ve Önerilen Ürünler” bölümü, dekorasyon tutkunlarına keyifle takip edecekleri bir ortam sağlıyor. Birçok çeşidi bulunan büyük ürün grupları, sitede “Seri” olarak yer alıyor, böylece ziyaretçiler kombin yapılabilecek ürünleri bir arada görüyor. IKEA mağazalarının sunduğu fırsatlardan, mağaza aktiviteleri ve kampanyalardan haberdar...