18 / 04 / 2024

webrazzi yılın e ticaret sitesi

webrazzi yılın e ticaret sitesi

Müşterilerini iyi kalite ve iyi fiyatla buluşturan IKEA, yaşamı daha kolay ve güzel kılacak binlerce ürün sunduğu web sitesini yeniledi. İkea'nın web sitesi, ev dekorasyonunda “Yılın E-Ticaret Sitesi” seçildi.

İpotekli konut satışları 14 yılın dibinde! Konutta yüksek faiz ve kısıtlı kredi etkisi!

Faizlerdeki ve fiyatlardaki yükselişlerle beraber, toplam konut satışları içinde ipotekli payı aralıkta yüzde 4,4'e kadar gerileyerek 14 yılın dibine geriledi. Bu oran üç sene önce yüzde 57'ye kadar çıkmıştı. İşte ayrıntılar...

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Yatırımcılar dikkat! Paladyum, Platin ve Rodyum'daki dalgalanmalar yılın 2. yarısında yerini yükselişe bırakacak!

Paladyum, Platin ve Rodyum'daki dalgalanmalar yılın 2. yarısında yerini yükselişe bırakacak. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

İhtiyaç kredisinde faiz artışı durmuyor! Faizler son 5 yılın zirvesinde! İhtiyaç kredisi faizi yüzde 40’a dayandı!

Faiz oranlarındaki yükselişe rağmen tüketici kredilerine olan talep devam ediyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ise yüzde 39’lu seviyeleri aşarak son 5 yılın zirvesine çıktığı görülüyor.

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

webrazzi yılın e ticaret sitesi Haberi

webrazzi yılın e ticaret sitesi

Ikea, 5 mağazasına ek olarak www.IKEA.com.tr adresinde sunduğu alışverişin yenilenen yüzü ve zengin içeriğiyle, tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor. Markanın ilham veren dekorasyon fikirlerini aynı çatı altında buluşturan, ziyaretçilerin aradıklarına daha kolay ulaşmasını sağlayan yeni sitesinde, 7.500’ün üzerinde ürün ve 10.000’i aşkın ürün kombinasyonu sunuluyor. Filtreleme, sıralama, karşılaştırma ve arama fonksiyonlarının geliştirildiği web sitesinde, herkes aradığını kolayca buluyor, çeşit çeşit ürün görsellerine ulaşabiliyor. Daha da pratikleşen alışveriş adımlarını izleyenler, “Kargo Sorgula” bölümü sayesinde sipariş durumunu takip edebiliyor.


Siteye yeni eklenen “Tamamlayıcı ve Önerilen Ürünler” bölümü, dekorasyon tutkunlarına keyifle takip edecekleri bir ortam sağlıyor. Birçok çeşidi bulunan büyük ürün grupları, sitede “Seri” olarak yer alıyor, böylece ziyaretçiler kombin yapılabilecek ürünleri bir arada görüyor. IKEA mağazalarının sunduğu fırsatlardan, mağaza aktiviteleri ve kampanyalardan haberdar...