26 / 04 / 2024

Gardens of Babylon projesinin yeni ismi Sianji Residence oldu!

 Gardens of Babylon projesinin yeni ismi Sianji Residence oldu!

Dünyanın 7 harikasından biri olan Babil ' in asma bahçelerinden esinlenerek 2009'da inşa edilen Gardens of Babillon projesi kabuk değiştirerek Sianji Residence ' a dönüştürüldü...



Dünyanın 7 harikasından biri olan Babil'in asma bahçelerinden esinlenerek 2009'da inşa edilen Gardens of Babillon projesi kabuk değiştirerek Sianji Residence'a dönüştürüldü. Tamamı deniz manzaralı 63 rezidanstan oluşan projenin yüzde 90'ı satılırken proje, kullanılmayan dönemde kiralama sistemi ile yatırımcılara satılıyor. 


Babil'in Asma Bahçeleri konseptiyle 2009'da Bodrum'da açılan Gardens of Babylon'da büyüme hedefleri doğrultusunda isim değişikliğine gidildi. Sianji Residence'ye dönüştürülen proje, tamamı deniz manzaralı 63 rezidences, 1 + 1, 2+1, 3+1 olarak daire ya da dubleks villa olarak tasarlandı. Rezidansların yüzde 90'ı sahiplerini bulurken 530 bin Euıo'dan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Rezidans alanlar aynı gün tapularını alıp, yerleşebiliyor. 


Sianji Group Başkanı Sayın Recai Çakır, 2009'da Bodrum'da açılan Gardens of Babylon'da büyüme hedefleri doğrultusunda isim değişikliğine gittiklerini söylüyor. 


Çakır, "Tesisimizde yaklaşık bir milyon Euro'ya renovasyon yaptık. Amacımız tüm şirket unsurlarını tek bir isim altında toplamaktı. Bu sebeple 25 yıllık işletme tecrübemizi 5 yıllık sağlık turizmi ve lüks segmentteki hizmet anlayışıyla birleştirdik ve yeni bir işletme anlayışıyla Sianji olarak devam etme kararı aldık" diyor. 


Bununla birlikte Sianji olarak yurtdışı ve yurtiçinden otel, rezidances işletmesi ve sağlık turizmi olarak attıkları adımlardan dolayı yoğun talepler aldıklarını belirten Çakır şunları söylüyor: "Sağlık turizmi çok meşakkatli ve zor bir segmeııt. Bu segmentte hizmet vermek için tüm faktörlerin lehinize olması işleri kolaylaştırıyor. 

Yaptığımız her işte imzamızı hak edecek projeler olmasına özen gösteriyoruz. Empati yapıp müşterilerimizi ve yatırımcı perspektifini bir araya getiriyoruz ve başarılı projeler ortaya çıkıyor. 


Konsept projelere çok inanıyorum. Biz geleceğin tatil anlayışını şimdiden sunmayı hedefledik." Kullanılmayan dönemde kirala Rezidanslar sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Sianji tarafından işletiliyor. Gelirin yüzde 75'iııi rezidans sahibi alırken yüzde 25'ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri yatırımlarının geri dönüşümünü 10-12 yılda geri kazanıyor. 


Proje, Bodrum Kadıkalesi'nde, 2009 yılının Ağustos ayında Sianji Hotels Grubu tarafından hizmete sunulan, Babil'in Asma Bahçeleri konseptinden uyarlanarak inşa edildi. 


Siaııji konforlu bir otel ve residence olmanın yanı sıra, yılın 12 ayı açık sağlık, güzellik, keyif ve eğlence merkezi. Süitler ve villalardan oluşan otel ve rezidanslarında hizmet veren Sianji Well-Being Resoı t Residences, güzellik ve sağlık merkezi, restoranları, işten kopamayanlar için toplantı salonlarıyla 12 ay boyunca hizmet veriyor. 


Kadıkalesi'nde 40 bin m2 arazide konumlanan Sianji'de faklı konseptlerden oluşan 23 kral süiti, 28 göl villası, 2 penthouse, 1 adet içinde şelale bulunan balayı sııiti, 63 rezidans bulunuyor. 


Ekonomist Mortgage


Geri Dön