16 / 04 / 2024

Gardens of Babylon'da son 10 rezidans!

Gardens of Babylon'da son 10 rezidans!

Bodrum Kadıkale'de Çakırlar Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Gardens of Babylon projesinde 280 bin eurodan başlayan fiyatlarla son 10 rezidans.



Çakırlar Şirketler Grubu `nun denize sıfır 40 dönüm arazi üzerine inşa ettiği 7 yıldızlı Gardens of Babylon Boutique Hotel & Residences Bodrum'da açılıyor. Mayıs 2009'da teslim edilecek olan projede satılmayan 10 adet rezidans kaldı. Büyüklükleri 86 metrekarelik 1+1 ve 192 metrekarelik 3+1 arasında değişen rezidansların fiyatları ise 280 bin euro ile 705 bin euro arasında farklılık gösteriyor. Ocak ayında başlatılan kampanyayla ilk 7 müşteriye yat hediye edilen projede, henüz hediye edilmeyen 3 yat da sahiplerini bekliyor. Dünyanın yedi harikasından biri olan Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek tasarlanan projede her biri farklı yedi dekorasyon seçeneğinden oluşuyor. Daireler LCD ekran televizyonundan beyaz eşyaya, şarap kadehine kadar tüm detaylarıyla birlikte teslim ediliyor.
Feng Shui'ye göre tasarlandı
Villalar negatif etkilerden arınmak için feng shui felsefesine göre dizayn edildi. Ayrıca klasik İngiliz stilinde tasarlandı.Konumu itibariyle dağ manzarasına ve deniz suyu içeren thalasso terapi havuzu özelliklerine sahip, büyük yapay bir göletin etrafında bulunuyor. Ev sahipleri proje içindeki sağlık aktivitelerinden de yararlanabiliyor.
24 saat güvenlik, açık / kapalı otopark, limuzin ve araba kiralama servisi, lobby, 7 adet A La Carte restoran, bar, alışveriş merkezi, sinema, business centre, toplantı salonu, fitness merkezi, amfi tiyatro, güneşlenme iskelesi, kreş, sağlıklı yaşam merkezi, estetik merkezi, açık kapalı yüzme havuzları ve jakuziler, aquapark, beach club, yat iskelesi gibi özellikleri olan proje Bodrum'un batı ucunda yer alan, Kos ve Kalimnos adalarıyla çevrili Turgutreis kasabasına 3 km mesafedeki Kadıkalesi bölgesinde yer alıyor. Gümüşlük'e 1 km uzaklıkta olan Gardens of Babylon, hava alanına 53 km uzaklıkta bulunuyor.
0212 231 65 75
0252 382 75 80

www.gardenbabylon.com

Geri Dön