20 / 04 / 2024

Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!

Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

ACK Grup tarafından Sancaktepe’nin prestij caddelerinden Atayolu Caddesi üzerinde yapılan Gate Of Anatolia projesi, temel atma töreninin ardından tüm hızıyla yükselmeye başladı. Proje; 20 ayda tamamlanacak.



 ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, tüm projeyi 20 ay içinde bitireceklerinin müjdesini vererek şöyle konuştu: “Büyük heyecanla başladığımız projenin temelini Eylül ayının başında attık ve inşaatımız hızla yükselmeye başladı. Biz proje alanının arsasını satın alıp arsa mülkiyetine sahip olduğumuz için hızla ve güvenle ilerliyoruz. Amacımız orta halli aileleri ev sahibi yapmak. Bu nedenle de fiyatlarımızı çevre projelerine oranla çok uygun tuttuk.”


Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!


4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezinden oluşan proje, bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, sauna, basketbol ve voleybol sahaları, cafe ve restoranlar gibi her türlü sosyal olanağa sahip.


Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!


İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Sancaktepe’de 16 bin 100 metrekarelik bir alanda konumlandırılan Gate Of Anatolia, her biri balkonlu 377 daireden oluşuyor. “Geleneksel değerleri modern mimari ile buluşturuyoruz” sloganı ile yola çıkan proje, Sancaktepe’nin en uygun fiyatlı projesi olma iddiasını taşıyor.


Gate of Anatolia iletişim

Gate of Anatolia telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com


projeye sor



Geri Dön