26 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli?

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli?

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



Önümüzde 3 aylık bir dönem yani; Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları emlak sektöründe çalışanları nasıl etkileyecek? Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem merak edilenleri anlattı.

Posta'da yer alan habere göre, Onur İrtem konuyla ilgili olarak, "Yaz dönemi genellikle gayrimenkul almak veya satmak isteyen motive müşterilerin olduğu dönemdir. Tatil yapmak yerine bir mülk almak veya satmak istiyorsa geçerli bir sebebi ve bu işlemi yapmak için belirli bir süresi bulunuyor.

Yaz döneminde emlak sektöründe çalışanlar ciddi cirolar yakalayabilir. Fakat bu 90 gün öncesinden gelen bir çalışmanın, yani verimli olarak geçen bir ekim sürecinin sonucudur. Gayrimenkul sektöründe bugün yapacağımız çalışmalar, alacağımız kararlar, 90 gün sonraki sonuçları da belirliyor. Bir gayrimenkul danışmanının hiç aksatmadan yapması gereken tek ve en önemli işi, her gün 3 saatini ipucu üretme çalışması yapmak için bloklamasıdır. İpucundan kastım, gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak isteyen kişiler. Özetle yapacağımız aktivitelere göre her dönem hareketli ya da durgun olabilir. İyi piyasa kötü piyasa yoktur; piyasayı biz belirleriz." dedi.

 

Gayrimenkul danışmanları için rakip analizi önerileri!


Geri Dön