25 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...



Koronavirüs salgınının Mart ayından beri ülkemizde de etkisini göstermesiyle, gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe çalışanlar nasıl hareket etmeli? Bu süreçte gayrimenkul danışmanları pazar paylarını nasıl büyütebilir? İşte detaylar...

Posta'da yer alan habere göre; bugüne kadar hiç yaşamadığımız, ezber bozan Kovid-19 salgını döneminde danışmanlar ne düşünmeli ve nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem bu soruya şöyle yanıt verdi:

Daha önce böyle bir şey yaşamamıştık diyenler için, bugüne kadar kriz adı altında izinsiz ve ansızın hayatımıza giren hiçbir şeyi zaten daha önce yaşamamıştık. Peki biz kriz dönemlerinde ne yaptık? Dayandık ve aktivitelerimize odaklandık, hedef küçültmek yerine aktivitelerimizi arttırdık. Her kriz döneminde olduğu gibi bu kriz döneminden de çıkacağız. Bunun adına ister normalleşme deyin ister başka bir isim bulun, eğer dayanırsanız ve aktivitelerinize odaklanıp gaza basarsanız sürecin sonunda pazar payınızı arttırarak çıkarsınız.

Hangi sektörde olursanız olun, birçok rakibiniz pes etmişken ya da bekleme moduna geçmişken, bugün dayanarak ve gaza basarak yaratabileceğiniz farkın ve bunun ne kadar büyük bir fırsat olduğunun farkında mısınız? Pes etmek, vazgeçmek, beklemek yapabileceğiniz en kolay şey.

Bunun adı konfor alanı ve bu bir tuzak! Lütfen siz bu tuzağa düşmeyin, evet kabul ediyorum konfor alanı çok keyif veren ve güvenli bir bölge, ama hiçbir başarı ya da güzellik bu alanda yetişmiyor! Konfor alanınızın dışına çıkın, dayanın, aktivitelerinize odaklanın, gaza basın, fark yaratın, bu süreçten pazar payınızı büyüterek çıkın.

Gayrimenkul danışmanları yaz döneminde nasıl hareket etmeli?

Gayrimenkul danışmanları için rakip analizi önerileri!


Geri Dön