28 / 03 / 2024

koronavirüs süreci gayrimenkul satışı

koronavirüs süreci gayrimenkul satışı

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

Kadastro tespitine itiraz ve iptal davası süreci nasıl ilerler?

Kadastro tespitine itiraz ve iptal davası süreci, belirli aşamalarla ilerler. Gayrimenkul alanında önemli bir konu olduğu için bilinmesi faydalıdır. Bu noktada kadastro tespitine itiraz davasının ne olduğunu ve ne şekilde ilerlediğini öğrenmek gerekir. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

İzaleyi şuyu davasında satış süreci!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığın bozulması için izale-i şuyu davası açılıyor. İşte izaleyi şuyu davasında satış süreci...

Koronavirüs salgını sonrası ev arayışları ne oldu?

Koronavirüs salgını ile beraber yaşam standartlarımızın değişmesiyle gayrimenkul alım şekilleri de değişti. Eskiden 20 kişinin gezdiği daireleri şimdilerde en fazla 3-4 kişi inceliyor. Peki, daireleri gezmeden kiralamak mümkün mü? 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Kira yardımı için başvuru süreci nasıl olacak? 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa verilecek olan kira yardımı ile ilgili başvuru süreci belli oldu. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

koronavirüs süreci gayrimenkul satışı Haberi

koronavirüs süreci gayrimenkul satışı

Koronavirüs salgınının Mart ayından beri ülkemizde de etkisini göstermesiyle, gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe çalışanlar nasıl hareket etmeli? Bu süreçte gayrimenkul danışmanları pazar paylarını nasıl büyütebilir? İşte detaylar...

Posta'da yer alan habere göre; bugüne kadar hiç yaşamadığımız, ezber bozan Kovid-19 salgını döneminde danışmanlar ne düşünmeli ve nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem bu soruya şöyle yanıt verdi:

Daha önce böyle bir şey yaşamamıştık diyenler için, bugüne kadar kriz adı altında izinsiz ve ansızın hayatımıza giren hiçbir şeyi zaten daha önce yaşamamıştık. Peki biz kriz dönemlerinde ne yaptık? Dayandık ve aktivitelerimize odaklandık, hedef küçültmek yerine aktivitelerimizi arttırdık. Her kriz döneminde olduğu gibi bu kriz döneminden de çıkacağız. Bunun adına ister normalleşme deyin ister başka bir isim bulun, eğer dayanırsanız...