19 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları kovid-19 süreci

Gayrimenkul danışmanları kovid-19 süreci

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Gayrimenkul danışmanlarına verilen ücretler pahalı mı?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Özgür Demirci, köşesinde gayrimenkul danışmanlarına verilen ücreti kaleme aldı. 

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Kovid-19'dan sonra ofisler nasıl olacak?

Kovid-19 salgını pek çok alanda olduğu gibi çalışma hayatında da kuralları yıktı, alışkanlıkları dönüştürdü. Uzmanlar, salgının ardından da evden ve esnek çalışma modellerinin süreceğini, bina ve plaza sisteminde küçülme olacağını belirtiyor.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgınında konut fiyatları yüzde 30'dan fazla artarken, bazı bölgelerde satılık konut kalmamış durumda.

Rusya'da inşaat sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Rusya'da Kovid-19 salgını sebebiyle sınırların büyük ölçüde kapalı olması, özellikle konut projelerinde inşaatları durma noktasına getirdi. Sektör temsilcileri sorun çözülmediği halde, teslim sürelerinin uzayacağını ve ev fiyatlarının artacağını vurguluyor.

Gayrimenkul danışmanları kovid-19 süreci Haberi

Gayrimenkul danışmanları kovid-19 süreci

Koronavirüs salgınının Mart ayından beri ülkemizde de etkisini göstermesiyle, gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe çalışanlar nasıl hareket etmeli? Bu süreçte gayrimenkul danışmanları pazar paylarını nasıl büyütebilir? İşte detaylar...

Posta'da yer alan habere göre; bugüne kadar hiç yaşamadığımız, ezber bozan Kovid-19 salgını döneminde danışmanlar ne düşünmeli ve nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem bu soruya şöyle yanıt verdi:

Daha önce böyle bir şey yaşamamıştık diyenler için, bugüne kadar kriz adı altında izinsiz ve ansızın hayatımıza giren hiçbir şeyi zaten daha önce yaşamamıştık. Peki biz kriz dönemlerinde ne yaptık? Dayandık ve aktivitelerimize odaklandık, hedef küçültmek yerine aktivitelerimizi arttırdık. Her kriz döneminde olduğu gibi bu kriz döneminden de çıkacağız. Bunun adına ister normalleşme deyin ister başka bir isim bulun, eğer dayanırsanız...