16 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanları koronavirüs

Gayrimenkul danışmanları koronavirüs

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Gayrimenkul danışmanlarına verilen ücretler pahalı mı?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Özgür Demirci, köşesinde gayrimenkul danışmanlarına verilen ücreti kaleme aldı. 

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cömer Gökciler ve Ümmü Gülsüm Bulum ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Emlak danışmanlarından hükümete esnaf paketi çağrısı! 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından pandemi dolayısıyla zor günler geçiren esnaf ve sanatkarlara yönelik  esnaf destek paketi açıklanmıştı. Emlak danışmanları konuyla ilgili emlakçılara yönelik de destek paketlerinin artırılmasını bekliyor. 

Gayrimenkul danışmanları koronavirüs Haberi

Gayrimenkul danışmanları koronavirüs

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci bugünkü köşesinde gayrimenkul danışmanlarının Kovid-19 salgını sürecini kaleme aldı.

İşte Özgür Demirci'nin 'Kapanma ertesi telaşı' başlıklı yazısı...

15 günlük kapanma sonrasında gayrimenkul profesyonelleri tekrar sahada. Bundan sonraki dönemde gayrimenkul danışmanları yoğunlaşacak. Bu süreçte gayrimenkul profesyonellerine gelen telefonlar ve işlem adetleri çoğalacak. Emlak sektöründe ilkbaharla birlikte hareketlilik yükselir fakat bunun büyük kısmı ağırlıklı gayrimenkul turistlerinden kaynaklandığından sonbahara doğru turistlerin piyasadan çıkmasıyla hareketlilik düşer. Bu sırada satış adetleri ortalama bir kanalda belirli miktarlarda yükselir. Tabii ülkemizin ana nakit akışı kaynağı inşaat sektörü olduğundan ve dolardaki yükseliş sürecek gibi göründüğünden önümüzdeki aylarda bir faiz indirimi daha yapılıp arz-talep dengesi talep lehine yükseltilebilir mi sorusu akıllara geliyor. Bekleyip göreceğiz. 

Peki gayrimenkul profesyonelleri bu 15 gün süren kapanmada neler...