26 / 04 / 2024

Gayrimenkul değerlemesinde finansal yaklaşımlar eğitimi 15 Şubat'ta!

Gayrimenkul değerlemesinde finansal yaklaşımlar eğitimi 15 Şubat'ta!

Eğitimlerine 2014 yılında da devam eden Lal Akademi, “ Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar Eğitimi ” ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul değerlemesinde finansal yaklaşımlar eğitimi 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek...



2013 yılı içerisinde gerçekleştirdiği 32 şirket içi ve dışı eğitim ile dikkat çeken Lal Akademi, 2014 yılında da eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu doğrultuda yılın ilk eğitimi olan “Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar Eğitimi” İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi( SERPAM) işbirliğiyle 15 Şubat tarihinde  Ankara  Litai Otel’de gerçekleştirecek.

 

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisindeki yerine paralel olarak gayrimenkullerin nasıl değerleneceği konusu büyük önem kazanmış ve sektör mensuplarının gayrimenkul değerleme konularına olan ilgisi artmıştır. Bu doğrultuda LAL AKADEMİ ve İstanbul Üniversitesi SERPAM, bir araya gelerek gayrimenkul piyasaları ile ilgilenen profesyonellere yönelik “Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar” konulu tam gün sürecek bir eğitim planlamıştır. Eğitimin amacı gayrimenkul piyasalarında değerlemenin nasıl yapıldığıyla ilgili teorik ve pratik yaklaşımları ele almaktır. Eğitim içerisinde öncelikle gayrimenkul finansman piyasalarının kavramsal açıklamalarına ve değer kavramına kısaca değinilecek ve gayrimenkul projelerinin değerlemesi üzerinde durulacaktır. Ayrıca nakit akımlarının ve indirgeme oranının belirlenmesi ve proje değerleme yöntemlerinin detaylandırılacağı eğitimde, son olarak otel yatırımlarının ve ticari mülk yatırımlarının değerlemeleriyle ilgili uygulamalar yapılacaktır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Anabilim Dalında görev yapmakta olan Doç. Dr. Ali Hepşen tarafından verilecek olan eğitime; gayrimenkul yatırım, geliştirme ve değerleme alanlarında faaliyet gösteren kurumların yöneticileri, uzmanları ayrıca gayrimenkul değerleme ve geliştirme alanında kariyer hedefleyen kişiler ile gayrimenkul konusunda çalışan ve bu konuyu merak eden profesyonellerin katılımı beklenmektedir.

 



Geri Dön