29 / 03 / 2024

Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar eğitimi düzenlendi!

Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar eğitimi düzenlendi!

Lal Akademi ve İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ( SERPAM ) işbirliğinde düzenlenen “Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar” eğitimi Ankara Litai Otel’de gerçekleştirildi.



Gayrimenkul piyasalarında değerlemenin nasıl yapıldığıyla ilgili teorik ve pratik yaklaşımları ele almak amacı ile düzenlenen ve bir tam gün süren eğitime, konuya merak duyan profesyoneller katılım gösterdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Anabilim Dalında görevli olan Doç. Dr. Ali Hepşen tarafından verilen eğitimde; gayrimenkul finansman piyasalarının kavramsal açıklamalarına ve değer kavramına kısaca değinilerek,  gayrimenkul projelerinin değerlemesi üzerinde duruldu. Ayrıca nakit akımlarının ve indirgeme oranının belirlenmesi ve proje değerleme yöntemlerinin detaylandırıldığı eğitimde, son olarak otel yatırımlarının ve ticari mülk yatırımlarının değerlemeleriyle ilgili uygulamalar yapıldı.

 

Gayrimenkul, gayrimenkul değerleme sektörlerindeki ve bu sektörlerle ilişkili tüm aktörlerin ihtiyaçları doğrultusunda, içerikleri itina ile hazırlanan eğitimlerin devam edeceğini belirten Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Müdürü Osman Yüksel, gelen talepler doğrultusunda kurum ve kuruluşlara yönelik özel içerikli eğitimler düzenlediklerini ve önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.



Geri Dön